onsdag 12 november 2008

Jahaja.. Så har man äntligen startat en blogg då..


Jopp, Det var "den där"(:-P) fd arbetskamraten, Cilla som skickade mig en länk till sin blog och då kunde jag helt enkelt inte hålla mig längre.. So here I am! ...With my own, new blog! :-)

Men vad ska detta då bli för slags blog? Hmm... Det får väl helt enkelt bli en blog om mig och vad som händer i mitt liv...
Vilket då mestadels kommer att handla om dans, dans, skola, dans, familj, vänner, dans och...... dans... typ.. :-P

Idag var det nationellt prov i Svenska. I fem timmar satt vi och skrev... Ja, jag satt där från början tills sista sekunderna och fortfarande hade jag lite kvar. Allt som återstod var iförsej att jag skulle skriva rent den sista sidan från kladdpappret... Men jag hoppas att man inte får nå minus för det.. :-S

Sen hade jag rep med alla skådespelarna för mitt projekt... Det känns så bra! Dessa underbara människor (mina klasskamrater) övertygar mig verkligen om att jag valt rätt skådespelare och att denna musikal kommer att gå vägen. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dem nog...? De är en bunt med helt underbara människor och det känns verkligen för bra för att vara sant, att dessa människor går i just min klass!! Tack för att ni finns och för att ni är så jävla underbara!!!

Efter repet vart det iväg till Ackis för Emmas Jazz! Super skoj som vanligt! :-D Efter jazzen skulle de ha balett i samma sal och eftersom jag fortfarande va så fruktansvärt danssugen och pigg så kunde jag inte låta bli att fråga om jag fick vara med under stångövningarna.. Och det fick jag! :-)
Detta har, minst sagt varit en bra dag! ;-)