torsdag 10 juni 2010

Hemma i Spånga

Sitter hos mammsen o pappsen i Spånga. Kollar just nu på tv, nån kriminalserie, rikigt spännande faktiskt. Idag har vi varit och spelat badminton hela familjen. Pappa brukar spela varje torsdag med sin bror och några andra "gubbar". :-P Nu va även jag, brorsan o mamma med. Jag o Krille spelade själva och de andra fick spela på sin plan. De va skoj, men saknade gymmet. Ska jag träna vill jag ju köra skiten ur mig, inte små mesa. :-P Men de va kul.
Efter detta vart jag o mor min till Kista gallerian för att handla skor till henne och två toppar och tre halsband till mig. :-D Har fått nån slags förkärlek till halsband plötsligt. Det brukar vara så dyrt tycker jag, minst 100 spänn för en liten kedja liksom. Men dessa, från h&m var ju knappt 50 lappen ändå och eftersom jag har en massa presentkort så var ju det luuugnt! :-) Hade tänkt ta med lilla Linnéa någon dag och shoppa lite. Det var ju tex hon som hade valt den fina klänningen/tunikan från gina jag fick i födelsedagspresent sist. Tror det skulle va skoj. Ta nån glass och leka lite i nån park o shoppa loss med mina presentkort! Nån gång under denna sommar förhoppningsvis, om det är grönt för föräldrarna förstås. ;-)
Igår va jag på operan med Madelaine! Vi såg baletten "Romeo & Julia". Riktigt bra var den! Och Madelaine berättade som vanligt massor om varför dansarna gör si och så.. Alltid lika intressant, lär mig något nytt varje gång. Madelaine är verkligen bäst, en riktigt härlig och smart kvinna som sprider energi och glädje och förnuft. Hon har hjälpt mig en bra bit på vägen med att hitta mig själv. Hon är en riktig förebild!
Nog om Madelaine.. :-P Jag var även och sjöng igår hos min gamla sångfröken Helen. Ja hon är den sångfröken jag haft längst, inte att hon är gammal till åldern.. :-P Hon förbryllar mig varje gång jag ser henne, hon ser bara piggare och yngre ut för varje gång. Tror det går bra för'na helt enkelt. Jag skulle sjunga igenom och få lite extra coachning med mina auditionlåtar. Det fick jag, Helen har alltid varit och är bäst på det. Men efter denna gång fick jag mig en ordentlig tankeställare, vill jag egentligen söka ackis i år? Orkar jag det? Har jag vad som krävs? Har jag motivationen?
Svar: Mjo, Njä, Nej och Kanske... Men när hände detta egentligen? När tappade jag motivationen för att få fortsätta utvecklas i sången, dansen och teatern? Jag har ju ALLTID älskat detta! Alltid kämpat som en gnu för att bli ännu bättre. Men den motivationen och den kämparglöden har avtagit. Jag orkar inte lära mig nya texter för sång eller teater, orkar inte ta ut mitt allt på danslektionerna och sedan kämpa och öva ännu mer efter och före själva lektionerna. När hände detta? Och hur? Detta musikalande/dansande har gett mig både de bästa stunderna i mitt liv såsom de värsta. Är de bra stunderna verkligen värda alla dessa hemska?
Det kanske är just ett break jag behöver. En tid bort ifrån denna värld för att få finna mig själv och bara få tänka efter. Men det är läskigt. Har alltid gått i någon skola, tillhört någon klass... Hur ska jag klara mig utan detta? Utan denna trygghet som det ger mig.. Näe, det är väl bara te att slänga sig ut! Se vart vägen tar en... Usch.. Panikångest!
Oj, jag som bara tänke gå in och skiva en liten kortis om de senaste dagarna.. Aja.. Nu är det Natti, natti! Imorgon ska jag o Liina på spa!!! Shit! Första gången jag ska på något sådant! Lyx!

Puss&Kram