söndag 17 januari 2010

Dans hela veckan + speeddejting, workshop och utgång!

Nu e vi igång igen. Kört fullt ös hela veckan från att inte gjort speciellt mycket under i princip hela jullovet. Det har varit riktigt sköj!
I fredags var jag, Alina, Ida, Elise och Hanna på speeddejting faktiskt. Hihi* Det var en upplevelse verkligen. :-P Massa olika människor men kanske inte riktigt någon speciell jag skulle falla för direkt, men det var en kul grej, helt klart! Och så fick vi ju varsin "goodiebag" också! ;-P
Igår (lördag) var jag, Alina och Malin på modern jazz workshop med Maggie Broman. Det var så himla kul! Var helt svettig och helt slut efter den lektionen, så sjukt skoj! Sen va det fest en våning ner för att de sen skulle gå ut. Jag hade tänkt vara med på förfesten men sen stanna hemma och ta't lugnt. Men så vart det inte. När vi skulle vänta på att få komma ner så tittade jag och Sara på "Tjenare Kungen" som jag aldrig sett förut. Den va faktiskt bra! O sen vart jag plötsligt på party humör och tänkte: "Äsch! Det e klart jag hänger med!" och efter ytterligare några om och men senare så följde jag ändå med ut. Det va kul och vi dansade låss på pitchers tills ca 2-halv 3 då jag och Sara promenerade hem.
I morse vaknade jag halv 12 och åkte till skolan vid 1-halv 2 för att försöka koreografera mitt solo. Men det gick ju sådär bra. Alltså, jag kom inte på något över huvudtaget. Det jag gjorde var att jag skrev ner hur låten gick och under vilka delar jag skulle göra ungefär vad. That's it! Men så gick jag, efter två timmar på skolan, till gymmet och körde bodytoning istället. :-P Och nu e jag hemma och har precis sett klart på blåsningen. Har verkligen längtat efter att blåsningen skulle komma tillbaka sen det slutade för 10 år sen eller vad det kan ha varit.
Imorgon bitti är det sång på schemat! :-D Sen balett och koreografera för slutproduktion. Efter det kanske gymmet.. får se vad som händer helt enkelt! ;-)
Puss&Kram