tisdag 8 juni 2010

På Knektish med Emelie

Sitter här och kollar på Tyra Banks show med Emelie i soffan bredvid mig. Vi har väl i princip bott i det här vardagsrummet de senaste tre dagarna.. :-P Eller jag har ju varit på mitt andra hem också.. ja, gymmet.. men annars har vi sovit här, ätit frukost här, legat o slappat här, kollat på filmer både morgon, förmiddag och kväll... :-
Idag åker dock Emelie hem till sina föräldrar och jag åker imorgon bitti till Sthlm. Men iaf jag är tillbaka på fredag. Ska se på Romeo & Julia baletten med Madelaine på Operan (wiiii!), sjunga lite hos Helen (wuhuu!) och gå på spa med Liina (Niice!)! :D En härlig tripp upp till hemstaden. Idag ska jag också sjunga lite hos Christina, sen gå på bodypump releasen och sen dansa lite.. :-)
Väntar nu ivrigt på svar från bjärnum, om jag kommit in eller ej.. På Söndag åker jag och mammi till Gbg för audition för Balettakademien. Spännande!
I fredags tog min käre bror studenten! (Har en massa bilder men kameran är fortfarande hos Lindale, då jag glömde den i Louise väska och hon glömde den hos Linda.. :-P ) Vi var iaf på hans utspring, vilket var ganska b-igt jämfört med vad vi hade på Kulturama.. :-P Hehe. Men det var coolt, sen va det mottagning hos oss vid fyra dit Alina, Liina och en massa släktingar kom. Ja, lilla Linnéa var också med.. Satt fast i mig som en liten söt apa från det att de kom tills de gick.. :) Inget mig emot, för de e min lilla favvo-tjej det. Alina och Liina fick dock lite mindre tid med mig men det tog vi igen liiite iaf sen, när de skulle hemåt. Vi promenerade tillsammans bort till Vällingby. Mina ben tyckte kanske inte heelt om det men det fick va just då. Har haft ont i benhinnorna lite smått från och till det senaste halvåret typ, men nu är det värre.. :-( Försöker ta det lite lugnare iaf.. Går ju sådär halvbra, men tänker på det genom att inte gå på de värsta hoppiga passen och så iaf.
I lördags åkte jag tillbaka till Linköping för att se Dance in the city's stora dansevent på stan. Riktigt bra grejer! Kul som bara den! Blev lagom solbränd också! Me like! På kvällen vart det 20-års fest för Tove där vi dansade loss, återigen ajaj för benen.. Men, men.. :-P Kul hade vi återigen! Utgången efter gick sådär halvbra men det orkar jag inte skriva om.. Näe nu ska jag göra iordning mig för att snart cykla iväg för o sjunga lite! ;-)
Puss&Kram
P.s. Bilder kommer! D.s.