tisdag 7 september 2010

Träningsvärk? O ja!

Härliga dagar här i Linköping hittills! Har fått göra come-back på gymmet, fått ett nytt jobb och träffat Nåstan alla av mina favoriter på medley! :-D

Igår var det dags för, ja först arbetsintervju för croupier jobbet jag sökte i början av sommaren. Det gick väl ganska bra trodde jag, förutom mina alltid så långa och invecklade svar. Jag är verkligen mästare på att svara så detaljrikt, intetsägande och långt på de mest enkla frågor. Ta exemplet: "Tar du ofta egna initiativ?" Svar: "Jo, det gör jag väl. Jo, jag tar oftast egna initiativ. Det beror iförsej på först och främst vad det handlar om. Om jag vet vad jag gör och känner mig trygg i situationen. Först och främst skulle jag nog vilja lära känna själva yrket och se hur andra reagerar och vad för slags initiativ man "får" och "inte får" ta. Men om någon skulle se ut att behöva hjälp så går jag ju dit och rycker in utan att vänta på att någon ska ropa på mig eller.. alltså.. Hmm.. Tex då.. alltså jag har ju inte jobbat med just detta innan men, jag har ju jobbat en hel del i butiker och om vi säger att någon står ensam i kassan och det är en väldigt lång kö så går jag ju självklart dit och hjälper till på en gång. Utan att någon måste säga till först eller så.. Eller ja, jo jag tar mycket egna initiativ. Jag väntar inte på att någon ska be mig om hjälp om jag ser att det behövs. Eller ja, om jag känner mig trygg i jobbet och vet vad jag kan och inte kan göra så tar jag ofta egna initiativ jo." Och jag skojar inte... I slutet av intervjun drog han fram ett jäkla matte test också! Jippi! Men det gick bra.. jag fick lösa massa tal medan han stod och såg på och tog tiden. Vadå stress moment? Det är ju ett ganska så självklart test för detta jobbet såklart men shit va mitt hjärta slog. Men jag hade alla rätt och lyckades nog göra det på ganska så bra tid.. Ja jag gjorde nog ändå helt ok ifrån mig för jag fick idag jobbet! Från början var det 90 sökande, och jag var en av de tre eller två (vet inte ännu vilket det blev) sökande som fick jobbet. Då kan man ju iaf känna sig liite stolt! :)

Efter intervjun var det medley, lr ja, först cykla tillbaka hem till skägget och Sen till medley för Fridas pump och Mallans step. Jag vägrade inse att jag kanske kommit lite ur trim under sommaren så jag körde på samma vikter som före..O tjeeen va tungt det var! Men kul! O Mallans step var ju bara hur härlig o skojsig som helst! Vaknade idag med nästan ingen smärta alls, men det kröp sig så småningom på en. Fy faasen vilken träningsvärk! Jag hade ju självklart bokat mig på ett tufft pass idag med men tänkte att.. näe, jag troor min kropp måste få ta det iaf liiite lugnt idag.. Men nåt ville jag göra så jag åkte in och dansade lite aerobic för Sara, jätte skoj! :-D Efter det passet skulle Madde ha sin attack, och där var även Mathilda som skulle vara med.. Så från ett "näe, idag ska jag ta det ganska så lungt" till ett "jag är med bara lite i början om de är okej" blev till slut till ett "Näe, men jag kan ju inte bara ge upp o gå Nu". Så ja, vad ska jag säga, låt träningsvärken ta över min kropp! :-P Imorgon ska jag däremot på första utbildningen för jobbet på kvällen, så troligtvis kommer jag inte ens hinna till gymmet. Egentligen bör jag ju inte heller det men det är ju så satans svårt när det är fullt med en massa underbara människor där hela tiden!!! Näst nästa helg sätter vi igång med funkykidz och blissen! Nästan fullbokat! Ska bli hur kul som helst! Jag ska ju dessutom få vara lite extra assistent på Mallans grupp (4-5 åringarna) och sen ska jag hålla blissen! Ska bli super skoj! :-)
Näe nu är det dags för min utslagna kropp att få sova! So see you later!!

Puss&Kram + Goood Natt!!!!