torsdag 13 augusti 2009

Fossie modeshow på Kungsan

Jopp, nu va de gjort! Det vi repat och föreberett oss så mycket inför. På knappt 20 minuter gick det. Det var kul, förutom de där störiga fjortisarna som stod och trodde de var tuffa då de skrek korkade kommentarer och buade. Men förutom dem så var det lyckat och skoj! Fick bla träffa lite folk från klassen och Maddarna efteråt, då de varit där och tittat. Gud va jag saknat alla!

Men nu snart börjar allas nya liv. (Typ) Mange, Mirre och kanske Johanna åker till Israel, Maria, Niclas, Stephie och Louise börjar på Kulturamas eftergymnasiala, Marika flyttar till Örebro, Gabbe åker till USA och Egypten (tror jag det va...?), Larsson är i Cypern och showar och kommer troligtis stana där ett tag till, Nissen har fullt upp med Abba-showen och sen ska hon jorden-runt och sjunga! Många ska jobba och vissa ska väl helt enkelt se vart ödet leder dem. DM06 är nu inte en klass längre, vi är en fd klass som ska vidare åt alla olika håll! Men DM06 kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan! (I hope) Det kommer de i mitt hjärta iaf! Och dessutom alla lärare självklart! Maddarna, Helene, Tiina, Petra, Örjan, Per... Alla! Tre/Fyra är av mitt liv som betytt så mycket för mig! Allt jag lärt mig! Allt jag fått uppleva! Alla skratten, tårarna, snacken, danserna, showerna! Det var underbart!
Det kommer vara svårt utan alla er, men vi har alla minnen och upplevelser som berikar våra fortsatta liv. Lycka till allihop! Men vi tappar väl inte kontakten va....??? :-S