lördag 27 december 2008

Sminkkurs, Plugg, Bowling, Promenader och Wii

Shoho!

Så va jag här igen! Hos mamma och pappa...

Mamma hälsar by the way...

Har precis spelat Wii med pappsen och brorsan. De va skoj.. Jag sög fullständigt i golfen.. Men när det gäller Wii Fit är jag fanimej bättre än de där två mario-groupiesarna .. :-P

Tidigare idag va vi och bowla.. De va skoj! :-)

O före det va jag äntligen på min sminkkurs på make-up-store! Den där som jag väntat med/skjutit upp i nästan exakt fem år nu.. ;-P

Men det funka fortfarande iaf! O de va la' en jävla tur det! Det var iaf lärorikt och så fick jag ju köpa lite smink efteråt som ingick i presentkortet! :-)

Efter sminkkursen och bowlingen vart jag hem till mig och bla dammsög bort allt jäkla grus som samlats i min lya, fråga mig inte hur det kommit dit! Men, men... Nu är det iaf borta igen! ;-)

Sen åkte jag till Vällingby varifrån jag pomenerade till mammsen o pappsen. De va skööönt! :-) Igår promenerade jag och Liina efter bion också. Från Sergel till Alvik.. Promenader är verkligen underskattat! Och så är det ju vanligtvis så sällan man hinner med det.. iaf om man vill strosa i lugn takt och hinna se sig omkring eller bara tänka.. Jag brukar iförsej hur som helst gå i lite raskare takt, men det är skönt enligt mig.. Så det så!

Jo.. Julafton va det också ja! ;-P
Det var mysigt! De vart lite kaotiskt emellanåt men i stort va det väl en relativt mysig "släkt-jul".
Så härliga små sysslingar man har alltså! Så himla roliga och gulliga på alla sätt och vis! :-) O riktigt väluppfostrade allihop!
Nej, min släkt är verkligen en i mängden. Alla har vi våra "ups and downs" men det är trots allt Min släkt! och det är den bästa släkten i världen!

Nu måste det pluggas så att jag förhoppningsvis Nån gång blir klar! *Suck*
Bye bye!