tisdag 17 augusti 2010

Viva la Espana!

Imorgon drar vi! Jag, brorsan, mammi o pappi åker till Spanien! Vi var senast utomlands, om man inte räknar med Estland, då jag var kanske 6-7 år om inte yngre. Ska bli hur härligt och kul som helst!

Har varit hela förra veckan i Linköping och dansat, partat, tränat och umgåts. Även sökt jobb och bostad som en tok. Har några jobb på g men med bostad går det fasen trögt alltså. Men det kommer lösa sig, det är jag helt säker på. Det var ganska roligt då både jag och Josefin, som jag bodde hos, söker lägenheter. Hon för att hon ska flytta ihop med sin pojkvän och jag för att jag vill hitta ett första eget boende i Linkan. Varje gång vi kom hem var det direkt på med datorerna för att kolla blocket, stångåstan, bovision osv. Stockholm vet vi ju alla att det är svårt att hitta bostad i men en så pass mkt mindre stad som Linköping är fasen inte lätt det heller. Är nog pga alla studenter skulle jag tro. Nåja.. det ska lösa sig, där med basta. ;-)

Har hur som helst haft en super skojig helg med bliss utbildning, promenad o träning med Mallan Brallan, utgång med Julia, Hanna, Pilski, Sanna och Sara, och Johanna också före Harry's. Sen film-myst med Jossan o pumpat för Pilski, konsert/festival med Hanna och senare även Jossan o hennes gör-roliga Filip. Helt ihopblandad ordning men skoj har det varit iaf. Ser fram emot att få leva där nere. :-D


Näe nu måste det nog sovas! Bye bye!

Puss&Kram