onsdag 30 december 2009

Hmm..

(Ja jag kom inte på vad jag skulle ha för rubrik så det fick bli "Hmm.." :-P)

Idag är det då tisdag.. tror jag.. jo det är det.. va? Aja, fick äntligen gymma lite idag. Har gått runt o börjat bli knäpp pga att jag inte vetat vad jag ska göra på dagarna då jag int har något inplanerat. Men så kom jag på, mvh Hans, att jag ju har CMS-pass.. typ.. Mitt gym i Linköping är iaf CMS-medlemmar så då borde jag iaf ha "rätt" att få gå på gym här uppe som också har CMS-medlemskap. Så jag vart till ett gym i Solna som jag hittade och frågade om det var okej att komma o gymma där, och det var det! Yeeey! Så idag fick jag springa/jogga/gå av mig i 30 min o sen lyfta skrot i... Ja, jag vet inte hur länge... Men ett tag iaf. Så underbart skönt! Kände hur benen darrade lite lätt när jag gick till omklädningsrummet, sådär som de gör när man tagit i ordentligt. Fasen va härligt de va! Sen skulle jag kanske gå och störa Andi &:co igen men de hade gäster så det gick inte. Men min julklapp från dem hade kommit så jag fick åka förbi och hämta den ändå. Det var ju då "CHESS in concert"-dvdn!!!! Wiiii!!!! Men så fick jag ju i och med det säga hej till Julie o Macke och Andi. Alltså, med risk för att vara tjatig, men finn det nå mer underbarare barn eller??? Svar: Näe! Linnéa o Hugo är ju såklart lika underbara men förutom dem så finns det ju verkligen inte det! Så fort jag plinga på så hörde jag hur ungarna sprang till dörren för att öppna, det gick inte så bra denna gång dock så Andi fick hjälpa dem på traven lite. Men jag hörde redan då hur de pratade där inne: "Sofia.. är det Sofia?" osv.. Sen fick de upp dörren och jag fick de stora leendena lysande mot mig. Av Macke fick jag direkt en stoor kram och snart dök också en Julie upp runt hörnet, först kikandes om det verkligen var jag och så fort jag räckte ut armarna kom hon springandes. Förutom de så hade de ju gäster, Elmer och Elliot (tror jag de hette). Den yngre, Elmer var en riktig kul typ som började prata med mig direkt.. Han gick o hämtade en snövit-klänning som troligtvis Julie hade fått från dem. Hon hoppade direkt i den iaf. Jag stod där i hallen några minuter och småpratade med Andi och kidzen som kom o gick i ett, en o en. O varje gång Julie kom förbi fick jag en sån där stoor varm kram. Hon är så söt! Jag skulle kunnat stått där i timmar men kände hur de hade fullt upp med annat och jag behövde gå.
Så jag mötte upp mammsen som passade på att handla runt hörnet medan jag var uppe o hämtade min julklapp. Sen vart det hem för middag, lite sola, lite tv och internet och lite av Chess-dvdn. Men jag vill nog dra ut på't lite.. Och eftersom de andra gått o lagt sig kan jag ju inte dra på volymen så det får bli från början igen, men "på riktigt". ;-)

Får inte glömma att nämna att jag fått en riktig läsare till denna blogg, Pillan!!! Hon har redan kommenterat tre inlägg och jag gissar på att det kommer mer! Ni andra är också "riktiga läsare" men jag önskar lite feed back once in a while... :-P Om ni har tid, för vissa vet jag att de kanske inte har tid men andra.. Hrmmorfar hrm... Hrmmammsenhrm.. iaf ibland.. kan ju lägga en liten komentar här lr där...? :-P

Love you guys!

Kram&Puss

P.s. Kika gärna in på Pillans blogg också.. om ni har lust ;-) http://pillanstraningsblogg.blogspot.com/ D.s.