söndag 13 juni 2010

Bonna-fest o Platå!

Helhelg med Michelle. Först fredagkväll/eftermiddag när jag kom hem så körde jag hennes BT pass och vi snacka och bestämde att jag skulle följa med henne på partaj ute på vischan (lr hur det nu stavas).. Så lördagen började som vanligt med Core on Ball.. Super härligt pass! Sen vart det en sväng på stan för att bla köpa ett par sketa snygga tajts på Gina Tricot. Sen åkte jag hem till Berga o Michelle hem till Skäggetorp. Gjorde iordning mig lite.. Packade med smink, ombyte o hår-grejer och for bort till Skäggetorp för att börja kvällen..

Efter några timmar var i ute i.. Ja, va det nu hette.. Nånting på T var det iaf vet jag nu.. Nåja, där va vi i nå traktors garage och "partade".. :-P Lite seg start då vi fick reda på att absolut ingen förutom vi två skulle ut sen och vi insåg att vi lika gärna kunde förfestat hos Michelle och sen röjt utan att behöva oroa oss för om någon trots allt skulle in så vi inte behövde knalla in i våra klackar.. (Ja, jag vet.. "Dagens i-lansdsproblem). Efter ett tag släppte vi loss o hade riktigt kul faktiskt och vi hade tom den turen att en några av killarna faktiskt skulle köra in till stan. Så vid cirkus halv ett-ett vart vi in till Platå och röjde på dansgolvet! Riktigt kul hade vi! Tycker iaf jag...? :-P
Sen skulle vi hem men, jag hade inte råd att åka taxi till Berga och hade tillräckligt ont i fötterna för att inte orka gå ensam hem.. Så jag fick sova i Skäggetorp. Tack Michelle för den kvällen/natten! :-D

Vid 7-8 på morgonen väcktes jag av barn joddel och småskrik.. Isaac var uppe! Ifrån Skäggetorp kom jag inte förrän vid tre på eftermiddagen, fastän jag kollade buss tider och planerade åka redan vid tio.. Men vi hade det för trevligt I guess.. :-P Michelles mamma kom och fick sin ankel tatuerad av Micke, jag o Michelle gick en sväng till Babyproffset och Rusta för att handla barnvagn, lite godis och en skällande, självgående hund (Isaac älskade den) och så bara hade vi det allmänt trevligt o roligt.

Jag kom iaf hem, men åkte sen direkt till gymmet.. Hade ju nästan bara suttit inne hela dagen förutom den lilla shoppingturen så jag behövde rastas lite mer.. :-P Testade på salsa aerobicen, hur den kändes för benen, och det var ju lite sisådär tyvärr.. Men det tänker jag fullständigt skita i denna veckan.. Nu är det Dance in the citys Dance camp som gäller hela veckan! Fasen va kul jag ska ha!
Lite Core/Mage efter dansen, duscha, affären o köpa massa choklad, då min vecka började igår kväll, wu-hu.. ':-( , och sen bara äntligen hem och Chilla! ;-P Ja efter att jag gått igenom kylskåpet på gammal mat o frukt o grejer.. Men sen var det cilly dill iaf..

Usch, nu vart jag riktigt, riktigt trött plötsligt.. Konstigt? Nåja, Natti natti!

Puss&Kram