tisdag 23 december 2008

Snart är det julafton, till och med..

Hjo.. En trekvart kvar.. Sen är det officiellt julafton.
Nu är jag ju då hos Mammsen och Pappsen i Spånga. Har nyss satt ihop ett pepparkakshus.. Kanske inte världens snyggaste direkt.. Men vi kanske fixar till den lite mer imorgon.. :-P
Vi får se...

Imorgon bär det av till kyrkan till klockan två. Men före det ska jag fika med Liina i gallerian och före det ska jag förbi hemmet mitt för att byta om och också packa in och ta med Liinas julklapp. Vi har egentligen bestämt att inte köpa något till varann utan att istället spara pengarna för att hitta på något skoj tillsammans.. Nån dag.. :-P Men denna present köpte jag i somras, tror jag det var.. Det är iförsej bara en lite skit-grej som jag hittade och hade tänkt ha till den klapp som jag så småningom skulle köpa, vad det nu skulle blitt.. Aja..

Efter kyrkan blir det som vanligt iväg till Mare och Ain (min gammelmoster och hennes man) och där väntar troligtvis redan deras barn och barnbarn tillsammans med morfar och pappa och brorsan och min farbror.. För de kommer väl troligtvis inte med till kyrkan.

Juste, tidigare idag va jag uppe på johannelundskullen och tog lite foton! :-) Så vacker utsikt! Det var mörkt ute men så såg man alla husen och husbelysningar lysa överallt! Fin fint vare! Hade tänkt ta mig bort till hammarby backen nån dag nu framöver också för att ta lite fina bilder... :-)

Men, men.. Nu måste jag gå o lägga mig innan det blir julafton.. Man vill ju inleda julafton med att vakna tillsammans med familen, inte genom att sitta uppe ensam och pilla på datorn.. :-P

Så shohej! God Jul på er alla!