söndag 20 december 2009

Pulka, Bodytoning, Promenader och Hasse stulen...

Börjar med det dåliga... Hasse är borta! Någon jääääää*el stal han! Jag va ju på fest hos Julia igår kväll och tog cykeln in till stan. Jag lämnade honom vid innergården hos Mallan o Benny och sen gick vi till Julia. Jag tänkte ta Hasse hem men det var kallt o isigt och Ann hade sin bil så jag fick skjuts hem och tänkte: "Det blir ju mysigt att ta en promenad in till stan imorgon bitti och hämta Hasse då"... Så jag sov gott.. Och ganska länge, men det har inget med saken att göra. Jag vaknade och tänkte direkt gå o hämta resväskan som jag skulle få låna av Julia men först blev det frukost och lite städning med Alina. Sen gick jag iväg för att hämta väskan och lämnade av den snabbt hemma för att igen promenera in och gymma och sen ta min kära Hasse hem. Jag körde Bodytoning på gymme med bla Street Emma, :-) duschade och köpte en sån där god slenderdrink och sen gå o hämta Hasse. Jag kom till Mallan och försökte ringa henne för att först komma upp och lämna över hennes lilla ekorre som hon fick med sin barnmeny på Max igårkväll. Hon tappade nämligen den då hon skulle hoppa fram till framsätet då hon och Ann släppte av mig, vi va alltså en runda till Max innan det. Iaf.. Men Mallan svarade inte så då skulle jag gå o hämta min Hasse... Men han stod inte där.. det brukar ju ta liite tid att hitta rätt cykel nu när alla är så nersnöade, men han va inte där.. Jag tror nog jag stod i tio minuter och tittade igenom de (max) tio cyklarna som stod där... men ingen Hasse.. Av ren reflex ringde jag mamma på en gång men det hjälpte ju inte direkt :-P. Och sen Alina för att säga att jag kanske kommer lite sent till pulkaåkningen för att Hasse var stulen.. Och där brast det.. lite iaf.. Jag börja tjuta.. Ni tänker säkert: "Men gud, det var ju bara en cykel" men näe... det var faktiskt mer än bara en cykel... det var min Harald Stanley Warrior som jag haft i cirkus 10 år!! Alina frågade direkt om jag skulle polisanmäla det och det gjorde jag sen.. lr rättare sagt, mamma gjorde det medan jag pratade med henne igen under min promenad hem. Det som är bra med Hasse i detta fall är att han inte ser ut som alla andra cyklar. Har nog aldrig stött på någon likadan, och sen hade ju även pappa (så duktig o smart som han är) skrivit upp ram-numret, så nu är den polisanmäld med alla dessa detaljerade beskrivningar så jag ska banne mig få tillbaka han! Om det så är det sista jag gör!
När jag kom hem började jag packa inför hemfärden imorgon och sen klä på mig varmt för att åka iväg till en skapligt stor backe och åka pulka! De va jag, Alina, Linda, Nina, Patrik o två av hans jobb-polare. Det var riktigt kul! Kommer väl ha ett par fina, stora blåmärken imorgon, men sånt gör inte mig något. Vi var väl där ute i cirkus 1-1,5 timma tills de andra tröttna.. jag va väl skapligt pigg fortfarande men det var väl ändå skönt att komma hem o få packa klart, sätta sig en stund o ta't lungt och skriva bloggen.. ;-P
Imorgon vid ett tiden åker jag upp till Stockholm som sagt o ska bara njuta av att få va hemma. Och leta reda på vars min Hasse kan ha tagit vägen... Här, en hyllning till Hasse: