söndag 26 september 2010

Lite uppdatering med oväsentlig fakta

Hello hej! Sitter i vardagsrummet och äter lite kvällsmat och kollar på tv. Har idag haft andra funkykidz och bliss lektionerna för terminen. Vi har ett så härligt gäng denna termin! Vi har iförsej ALLTID haft härliga gäng men denna termin känns det som alla kommer med sådan energi och glädje till lektionerna, man blir så glad och energifylld själv! Fastän man har fyra klasser på raken! Denna Söndag hade jag dock försovit mig lite så jag fick ta med mig frukost och äta den efter första klassen, alltså fick Mathilda ha sin första 6-8 grupp själv. Men det hade ju gått bra! :-) Det var riktigt kul! Och jag bara älskar bliss danserna! Så himla roliga att få dansa! :-) Efter dansandet vart det hem en sväng men sen snart tillbaka till Sportis för att bara få släppa loss lite själv med ett afro power dance pass (ja, man får ju absolut inte kalla det för bara afro eller afrikansk dans för det e fel :-P ) och sen lite BodyBalance. Det va naaajs!
I fredags hade jag mitt andra provpass som croupier. Jag var dock ganska, lr ja väldigt förkyld och riktigt dåsig i huvudet så efter bara någon timma var det helt lönlöst att fortsätta försöka vara på hugget och hålla koll. Så det bidde mer titta på och lära av Cissi som var ordinarie personal på det bordet. Jag ska öva massor mer på räkningen och slita för att göra ett super bra jobb på fredag då jag ska provjobba med självaste chefen! Lärorikt ska det bli men faaasen va nervös jag kommer va! :-S
Har en massa mer jag skulle vilja skriva. En massa tankar o filosofiska frågor men orkar inte just nu och vill kolla på filmen som går nu på trean, kommer inte ihåg vad den heter men det e den som är byggd på en verklig berättelse med Will Smith och hans son. Gripande. O ungen är ju bara såååå söt! Men jag återkommer med mina tankar o grejer!
Puss&Kram