lördag 20 mars 2010

Härlig lördag...?

Jo, vaknade vid åtta för att åka och köra "core on ball" och bodypump på gymmet.. Mkt bra och härliga pass! Tog det lugnt efteråt med att varva ner på crossen, stretcha länge och ordentligt och duschade. Sen vart jag bort till cykel-service affären för att hämta ut cykeln jag lämnat in igår, pga punka. :-S Så länge hade jag fått låna en annan cykel som de hade till salu. Så jäkla skön den var! Man satt så bra och fick sån jäkla fart när man trampa! Den jag har nu, som jag fått låna av Mallan är sketa jobbig! Kommer inte upp för en ända backe av någon anledning... Fastän jag försöker trampa vidare så vill inte cykeln. Den stannar och välter... Believe me, I've tried! :-P Men den ska Mallan snart ha tillbaka då hon ska ha den i Norrköping, där hon jobbar, nu när snön är borta. Jag måste alltså skaffa mig en ny cykel, om jag inte skulle ha sådan tur att Hasse skulle dyka upp... :-P Hoppet finns än!
Iaf, jag åkte sedan hem. Handlade och lagade mat(!), drog ut en av sofforna på balkongen och solade samtidigt som jag fixade naglarna och tvättade tvätt. :-) Härligt!

Idag sänds "Jakten på Julia".. Svälj.. Det ska bli spännande! Kanske är man med, kanske inte.. Vet inte om jag ska vara rädd eller glad över det... Usch.. Det får vi välla se hur som helst.

Sitter och kollar på inspelningen av vår slutproduktion på gymnasiet, Jesus Christ Superstar. Spännande nu när man inte sett det på ett tag. Att det inte ens gått ett år än... Kan inte förstå det. Saknar fortfarande det! Kulturama, Maddarna, Helene, klassen och Alla alla andra! Men nu är det dags att söka vidare, Igen! Fasen! Måste ta mig i kragen och skriva klart alla ansökningarna! Att det ska gå så trögt! Blääää!



Puss&Kram