söndag 4 oktober 2009

Träningsvärk i magen!

Denna helgen har det vart magträning och fest, klasser och allmänt gym och mys. Vi var lediga hela fredagen pga att vår streetlärare hade nå show i Stockholm. Då hade vi, som jag tidigare skrev, både torsdagens och fredagens lektioner på torsdagen. Men under fredagen va vi, några stycken, ändå i skolan och koreograferade våra duetter. Men Ida, som jag har min duett med, åkte hem till Skåne över helgen så jag lånade en sal och planerade min jazzlektion istället. :-) Den vart klar på cirka en timma. Älskar jazz, så det vart inga problem alls att göra't. Men idag när jag skulle ha lektionen funkade så klart inte stereon. :-( Så det bidde ingen riktig lektion. Bara gick igenom lite uppvärmnings- och teknikkombinationer och sen slutade vi efter bara en halvtimma. Men nästa gång ska det fasen funka!
Igår va det fest hos Lindale. Det va ingen toppkväll för mig av någon anledning men de flesta andra verkade ha kul iaf. Jävla Alina gick ju hem med DJ:n utan att säga något till oss! Vaknade vid åtta- halv nio (vi gick och la oss ca 4) av att Sara kom in och sa att Alina inte kommit hem. Några timmar tidigare, cirkus fyra- tiden pratade Sara med henne i telefon och fick veta att hon skulle gå hem själv. Sara vart så klart orolig över det men Alina envisades prompt: ”Jag klarar mig, det vet du!”. Så klart vi blev oroliga. Sara hade försökt ringa henne, men hon svarade inte. Vi gick ner till dem i lägenheten där under och frågade ifall de visste något, eftersom de hade varit kvar ute längre, men näe. Vi ringde runt och försökte få tag på andra som möjligtvis kunde veta men det tog ett jäkla bra tag tills någon svarade. Vi fick tag på Alina och hon hade ju då spenderat natten hos DJn, som hon varit så förtjust i. Så då kunde vi äntligen lugna ner oss och gå o lägga oss igen.
Imorgon har jag soov morgon! Ingen sång, så jag börjar som de andra kl 13.00 med balett! :-) Sången ska vi ha på fredag eftermiddag istället, inne i stan(!). :-) Efter skolan imorgon har jag då min barndans och sen barnbalett.Näe.. nu orkar jag inte skriva mer...
Bye Bye Musi Kalli