söndag 4 januari 2009

Och lite uppdatering... ;-)




Ja, nu har jag filosoferat klart.. Nu till lite ren oväsentlig fakta om vad som händer just nu... ;-P


Igår hade jag besök av några släktingar. Andi, Malin, Malkolm och Julie va här och hälsade på. Det va ju trevligt... Jag måste ju säga det att det kändes lite konstigt. Alltså själva faktumet att det var jag, ensam, som var "värdinna" och hade besök i min egna lägenhet. Det har ju alla år varit mamma och pappa som varit värds-paret.. Jag har ju bara varit med där i bakgrunden och hjälpt till liksom.. Men det var iaf trevligt, barnen lekte och Andi skämta som vanlit och Malin var sådär himla glad och trevlig som hon alltid är. Det var min egna osäkerhet dock som vart lite obekväm.. Men, men.. :-P

Efter det så vart det iväg till Teater Accent för rep. Det va bra och ganska kul. Bra för att jag äntligen fick lite koll på min andra roll som jag har i musikalen, och även koll på vad jag mer exakt gör i den scenen vi repade. Efter det promenerade jag hem med Sigge. Gud, jag skulle kunnat promemera vidare, jag vet inte hur länge.. Det va så skönt och jag o Sigge bara pratade o pratade o pratade.. Det var riktigt mysigt. :-) Tack för den Sigge! ;-)

Vi prmenerade båda hem till mig där jag lämnade och hämtade lite småprylar och sen gick vi tillsammans till tuben. Han åkte in till stan igen och jag åkte till Spånga! :-) Det va lite härligt att få träffa mammsen och pappsen, men det vart inte så värst länge.. Men det gjorde detsamma. Det var ju trevligt hur som helst.. :-) Jag fick faktikt till och med skjuts hem av mamma! Och på vägen fick vi lite handlat också... :-)

Idag vart det poweryoga på mprgonen, guuud så härligt det var!!!! Jag börjar bli intresserad av det där lite mer på riktigt. Har ett arbete i Religionskunskap om Hinduismen och då kunde man välja att skriva om just Yoga. Har hittat massa intressant och tror nog att jag vill lära mig mer om det hela, inte bara som ett sätt att träna på utan mer om hur det faktiskt funkar. Hur det faktiskt ska kännas och hela det där sjosan med energi och grejer.. :-P

Iaf, efter yogan funderade jag på att åka in till stan och fixa det där med sl-korten (orkar inte förklara). Men jag orka inte och bestämde att jag skulle göra det imorgon istället. Och det blev ju perfekt, för några minuter efter det så ringde "Åsa" från funky kidz och frågade om ja kunde komma på en slags jobb-intervju/fika i t-centralen imorgon kl 12. Så då kan jag ju passa på att fixa korten då! ;-)

Ja, hoppas den intervjun går bra! Det handlar om ett danslärarjobb för små barn. Det skulle va skitkul om jag fick det jobbet! Det är ju det jag vill hålla på med!!! :-D Åå! Hoppas, hoppas, hoppas!
Efter samtalet åkte jag hem till mammsen och pappsen igen för att sola lite i deras solarium. :-) Och sen vart det hem igen och så gick jag ju ner till gymmet som jag skrev här nedan...

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt och tittar på tv.. och skriver min blogg och ska fortsätta med lite annat på nätet.. Kanske ska jag fixa lite med projektet också.. Får se.

Ser fram emot imorgon iaf. Kl 11.30 e det Core på gymmet, så jag ringde Åsa och frågade om vi kunde ha mötet aningens senare, och det va ju inga problem så då hinner jag med det Core-passet för att efter det åka in till stan för intevjun sen fixa sl-korten och möta Liina. Vi ska nämligen åka och bowla med pappsen, brorsan, Sebbe och Sofie! :-) Och sen är jag och Liina bjudna på middag hemma i Spånga. Sen tänkte jag att vi två kunde sova över och kanske, efter att vi spelat lite Wii med pappsen o brorsan (och kanske mamma....?), kunde vi se på nån bra film nere i källarn på "projektor-tvn".. :-) Men det sista var bara en idé, får se hur det blir med det.. Men allt tom middagen är inbokat och klart.. :-) Kul blir det nog hur som helst! :-)

Vad vill jag egentligen?


Shoho! Nu har ja precis kommit hem igen från gymmet. Jopp, jag va där, igen! Vissa tycker säkert att jag inte är riktigt klok. Några tycker detta är det värsta som finns och säger att de Aldrig skulle utsätta sig själva för det, andra tvingar sig själva dit pga att tidningarna skriver att "man borde" medan vissa faktikt tycker det är kul. De finns ju de som verkligen lever på det. Jag va en sån där som tvingade mig själv för att "man ju faktiskt borde". Fastän jag inte orkade eller hade lust så gjorde jag det ändå. För det fanns hela tiden något som sa mig att "jag borde". Men nu är det slut med det! Nej, jag tänker inte leva på det sättet längre. Jag ska "testa" hur det är att leva efter vad jag egentligen vill. Göra saker jag tycker är kul och inte tvinga mig själv till sådant som det där media-"helv*tet" säger att "alla borde". Jag ska testa och se om det är bättre än det liv jag levt de senaste åren.. Om jag, mot förmodan, om ett halvår skulle vilja gå tillbaka så vet jag ju hur man gör.

Jag ska börja fråga mig själv "vad vill jag egentligen?".

Idag, före jag gick ner till gymmet på eftermiddagen så frågade jag mig själv just det. Vill jag verkligen gå ner och träna? Vill jag verkligen knalla ner dit för att sen gå en viss tid på det där bandet och sen pallra mig hem igen? Mycket gick igenom mitt huvud just då. Vad skulle mamma tycka? Orkar jag verkligen? Vad skulle jag göra istället? Vill jag egentligen bara stanna hemma och tat lugnt och tex kolla på nån bra film eller jobba med projektet eller kanske till och med köra pilates. Men näe.. Jag kände inte för att sitta hemma själv och köra nå pilates, eller bara sitta hemma och vila. Jag ville faktiskt göra något och att få gå och jogga på ett gångband och faktiskt samtidigt se på tv (för det har de där nere, framför nästan alla gångband finns det små tv-apparater. Visst ät tekniken underbar! ;-) ) Det ville jag faktiskt. På väg ner tänkte jag att jag kanske "borde" köra lite styrka också.. För det skulle ju vara bra.. Eller? Men så kom jag på mig själv, vill jag verkligen det? Näe.. Det ville jag inte, inte idag. Det var en hel del grejer som flög igenom mitt huvud, saker jag kanske borde göra, när jag ändå va på gymmet liksom. Men det var ju inget av just de sakerna som jag faktiskt ville.

Är det så här enkelt? Är det såhär andra lever? Att man helt enkelt kan välja det man vill..? Ja visst har vi ju alla tex läxor och uppgifter som kanske är mindre kul men som helt enkelt måste göras. Men om vi bortser från skola och jobb... Är det såhär folk lever? Varför har inte jag vågat göra det? Det är ju helt underbart juh!

Ja, för vissa skulle väl i så fall välja att sitta hemma och vila en söndagskväll. Men får jag välja så skulle jag hellre göra något, något som jag tycker är kul! Sen, lite senare på kvällen, då sätter jag mig gärna framför tvn eller något liknande hemma och kanske skulle jag skriva lite på min blogg. ;-P Å det är ju precis det jag gjort! Jag gjorde det jag faktiskt ville, på riktigt!