tisdag 19 januari 2010

Intensivvecka

Denna vecka är det fullt ös med produktionen! Det ska koreograferas och fixas så mycket som möjligt för att komma igång med allting.
Själva föreställningen skall handla om en skara människor som blir istrandsatta på en öde ö pga att vårt kryssningsfartyg sjunkit. Vi har där totalt nio mer specifika karaktärer, vilket är: en fin flicka som i hemlighet knarkar, en kock som bossar runt med sin springpojke, en rik gubbe, ett barn, ett kärlekspar, en gravid och en lömsk doktor. Jag är då den gravida kvinnan! :-) Vilket jag faktiskt ville vara, det ska bli riktigt kul och spännande att se hur jag kan lösa alla danser med en stor gravidmage och även spela på det.
Vi har börjat koreografera och flera grupper har kommit en bra bit för att bara jobbat med'et två dagar. De blir nog helt toppenbra tror jag! ;-)

Imorgon är det boxning som första lektion och lite yoga för att sen sätta igång och koreografera igen och sedan sätta oss i de olika "administrativa" grupperna och jobba. Jag är ju då såklart med i teknikgruppen och ska bla fixa klippning av musik samt få ner kamera plus kameraman (mor eller far min) för att få föreställningen inspelad. :-)

Näe nu måste jag ge min fulla koncentration till tvn, det är ju "So You Think You Can Dance" nu juh!!!

Puss&Kram