söndag 5 december 2010

ZUUUMBAAAA!!!!

Imorgon är det dags igen för Zumba dans! Hade mitt första pass när jag fick hoppa in förra måndagen och imorgon blir det så igen! :-) Lärde mig MASSOR av att ha förra passet och ska använda mig av det till nästa. Idag hade vi våra sista funkykidz och bliss lektioner före showen. De e så duktiga alla de små! Ser verkligen fram emot nästa Söndag! Ja för det är då det är dags för showen! :-D Klockan 11.00 i Sporthallens stora sal! Kom!
På tisdag har vi uppspel på Saga med de två kurser jag går på, på Folkuniversitetet. Emmas Street och Jonnas Streetjazz! Älskar dessa koreografier! Ska bli jätteskoj! O så älskar jag ju att stå på scen! Det är ju bara hur underbart som helst! Detta ska bli en superduper vecka! Först Jag på scen sen mina underbara små funkykidzare o blissare! Kan det bli bättre? Önskar dock bara att inte allt annat också är denna veckan.. Kulturamas dans&musikal uppspel och Eesti kools juluppspel där min lille plutt Oskar har huvudrollen och hans föräldrar (min extrafamilj som jag många gånger suttit barnvakt för) är regissör och skapare av själva "musikalen", ljud & ljus tekniker osv osv. Får se om jag kan lösa det på något smidigt sätt, att jag kan ta mig upp dit men ser tight ut... :-/
Skulle jobbat inatt men vart inte så... Har några dagar nu fått illamående "attacker" som kommit och gått. Igår höll det dock i sig och vägrade ge sig så jag fick ringa chiefen och säga att jag inte kunde jobba. Tur var nog det för den sömnen jag fick istället hjälpte och kändes som den var behövd. Hur som helst skulle jag vart tvungen att jobba idag då, som sagt, hade sista gången. Dessutom är jag den enda som kan blissen plus att jag hade ju inte velat missa sista gången för denna termin! Men har ju mått bättre iaf idag så det gjorde ju det hela lite lättare. ;-) Näe nu ska jag återgå till min film och sen blir det te o sussa sött!
Puss&Kram

P.s. Ser verkligen fram emot julafton!!! Hela släkten med alla små detta år! Ska bli helt underbart! Saknat dem nåt så otroooligt mycket! D.s.