onsdag 2 juni 2010

Lunnevadsåret är slut!

Ja, det är redan slut. Ett år på Lunnevads folkhögskola har redan passerat. I måndags hade vi sista danslektionerna i balett och modernt och på kvällen var det picknick med hela klassen och lärarna. Och sen kom 16 över hit (Emelie inräknat) och sov över i vårt vardagsrum. Myyys! :-) Fastän vi bara sov ca 4-5 timmar.. :-P
Tisdagen var det avslut ute på Lunnevad, dit vi cyklade, jag, Sara och Hanna och Henke. På själva avslutningen dansade vi (några från klassen) och jag och Henrik sjöng. :-) Skojsigt! Där ute fick vi lunch och efter det cyklade jag med Åse tillbaka hem. Strax efter jag kommit hem var det dags för Hanna att åka.. :-( Så det blev en del lipande efter det och sen stor-städning i ca 4 timmar! Jippi! :-P Mot kvällen åkte flera ut till Lunnevad för att festa men jag o Sara hann inte. Sista tåget gick halv nio och en halvtimma före det fick vi reda på det, så det hanns tyvärr inte med. Men Anja kom över och så satte vi igång en film, ca 10 min in i filmen somnade jag och låg o snarkade i Saras knä men det var mysigt iaf. Hihi* Tydligen var jag rätt trött.. :-P (Konstigt?) Idag var det då utflyttning.. Ja, för alla utom mig och Sara. Usch va vi gråtit allihopa. Hemskt har det varit! Och efter det hade jag så klart mitt pass som vanligt, var ju liite tom efter allt bölande kan jag ju säga.. Men det gick bra ändå, fick tillbaka massa energi när jag väl va på gymmet, så jag körde steppen efter också och efter det vart det bort till Medley för lite funkykidz möte och firande av Pilski! :-D (GRATTIS I EFTERSKOTT IGEN PILLAN!!!) Härligt att få va med det gänget igen, känns som det var ett tag sen. Love you!
Nu sitter jag här i vardagsrummet med min underbara Sara och superduper söta Emelie och ser på Twilight! :-) Vi ska se ettan och tvåan är det tänkt, och innan vi sätter igång tvåan ska Erica komma också! :-) Ska njuta av denna kväll, vågar inte tänka på hur det blir sen när även Sara åkt. Men jag ska ha en störtkul sommar iaf! Det är ett som är säkert! Jag ska dansa, gymma, parta, umgås med medley gänget, bada på Tinnis och massa mera. :-)
Näe, som sagt, nu ska jag återgå till njutandet av att vara med Emelie och Sara.. o nu kom Erica också!
Puss&Kram