fredag 30 april 2010

Rörigt...

Vaknade vid sju i morse och slog på datorn för att se om någon behöver få tag i mig. (Ja min mobil har pajat på nå vänster såsom även min stationära dator! Roligt nästan jämt när sådant händer... NOT!) Gick in på fejan och hittade där ett mail från Tove som ju skulle komma hit i helgen och söka! Hade fått för mig att hon skulle komma senare men egentligen visste jag ju att hon skulle komma tidigt på fredag morgon. Och hon hade redan kommit! Klockan sju hade hon anlänt till station! Så det var bara te o klä på sig och rusa ner för att hämta henne och visa att jag lever och fortfarande finns i Linköping. Därefter direkt till skolan för tre timmars street och sedan Saras balett lektion som hon fick testa på mig, Alina och även Tove. Den var jätte härlig! :-)
Efter det vart det hem och inte göra så mycket vettigt på några timmar, ja förutom att försöka bränna en ny skiva till morgondagens funkykidz show som ligger på stora datorn, ja den som inte funkar. Men på något sätt kom jag åt grejerna och lyckades föra över det till ett litet minneskort, vilket var det enda datorn ville reagera på och sen in med debn i Alinas dator då min lilla inte tar emot sådana kort. Och då bränna på Alinas dator.. Ja, smått förlamad blir man utan sina grejer men det går ju alltid på ett eller annat sätt.
Tove hade tydligen försökt ringa hela kvällen igår, likaså Pilski som inte hitta showskivorna (därför jag fick bränna nytt) och säkert en massa andra missade sms o samtal... Men jag kommer inte ens in på min kära underbara mobil. :'-(
Men sen har jag o Tove både sjungit sing star och spelat buzz, bara umgåtts och skrattat en massa! Det har varit en bra dag trots omständigheterna. Är lite smått lost bara, känner mig isolerad från omvärlden men jag verkar ju överleva detta.. Skumt.. :-P
Näe, nu ska jag öva lite på funkykidz instruktörs dansen och sen blir det sova av.. Imorgon, Lördag Morgon(!) ska jag upp 6-7.. Och hålla igång säker till sen natt/tidig morgon... Och sen upp samma tid igen på Söndag för att vara värdinna för sökningarna på vår skola. Känner på mig att jag kommer vara lagom levande efter denna helg.. Jippi yey!
God Natt, Puss & Kram