tisdag 20 juli 2010

Sista veckan i Linköping

Jopp.. Bara några få dagar kvar nu tills jag flyttar upp till Sthlm igen. Jag kommer ju visserligen tillbaka vecka 32 men då bor jag ju inte här längre. Usch va sorgligt det blev.. :( Jag vill stanna här men ändå inte. Jag älskar Linköping och alla mina nya vänner här men det ska samtidigt bli skönt att få komma "hem", att få va med familjen och få träffa alla vänner o släktingar igen. Har saknat er alla!
Nu är ju jag ganska övertygad om att jag ska tillbaka hit sen. Att jag ska läsa till sjukgymnast här. Men kommer jag kanske känna såhär i varje stad jag bor i längre än ett halvår? Jag har ju väldigt lätt för att fästa mig i personer o platser.. får jag för mig.. :-P

Jag gjorde sista intervjun nu för au-pair ansökan idag. Nu är det bara körkortet kvar då! :-P någon som vill övningsköra med mig?

Var idag först o brunchade med Benjamin. Jättetrevligt! Benjamin e så himla go! Det ända tråkiga är att han alltid har så fullt upp! Det började egentligen med att han skulle bo här med mig en hel vecka.. sen blev det "bara" några dagar som blev en-två dagar som blev inget men som blev iaf en brunch några veckor senare. :-P Kram på dig Benji! Någon dag får vi se till o ha vårt singstar/glee/prata-hela-natten-och-på-morgonen-äta-vrak-frukost-dygn! :-P Hoppas jag!
Efter brunchen vart det hem en stund och.. ja vad fasen gjorde jag för vettigt hemma egentligen? Borde väl ha fortsatt packa, men utan kartonger blir det lite knepigt dock. Jag var inte hemma så länge förrän jag tog cykeln ner till stan igen. Men nu var det till gymmet för Kreeses step och efter det direkt till trädgårdsföreningen för en massa sportande o lekande. Det enda lite tråkiga var att jag, i min galna iver att vinna, trampa snett då jag hoppade hopprep i stafetten. Vi avbröt men kort därpå sprang jag klart hinderbanan. Nu har jag dock fortfarande lite ont men hoppas på att det bara går över. :-P Som vanligt... För det brukar ju funka.. oftast iaf.

Nåja, näe nu ska jag nog läsa lite bok och sooova! Imorgon får jag kanske sova ut! Niiice!
Och så ska jag gymma med Mathilda på kvällen!!! Wiiii!

Puss&Kram