söndag 27 december 2009

Heldag med Julie o Macke!

Vaknade av mig självt vid 11.30 tiden igen imorse. Fick någon minut senare ett sms från Andi där han skrev att de var hemma och jag var välkommen. Alltså han och hans barn/mina sysslingar, Julie och Macke. Så jag gjorde iordning mig, åt frukost, skyfflade fram mammas bil ur snödrivan och sen bar det av till barnen med deras julklappar. När jag kom dit och ringde på dörren var det Macke o Julie som öppnade. Båda helt störtglada! Det var så underbart att komma in där, båda ropade "Sofia är här!" flera gånger om Julie hoppade direkt upp i min famn och Macke drog med mig in i vardagsrummet för att visa hur han o Andi spelade golf med deras nya Wii. Barn är helt underbara! Och speciellt mina sysslingar! I love them! Jag var där hela dagen, lekte o stojade... Spelade band-hero, åt sushi, kollade på deras filmer som de hade fått som julkapp från oss (Tingeling..nånting och Ice Age 3)... Och sen slutade kvällen med att jag fick natta dem. Läste två böcker och pussade dem godnatt och fick skjuts hem av Andi. En helt perfekt och underbar dag enligt mig!
Håller på o kör in de sista banden på datorn nu från alla våra Kulturama uppvisningar så att jag kan klippa ihop lite inför den 5e då förhoppningsvis iaf nästan alla från gamla klassen kan komma hit så vi kan ha den där filmkvällen. :-)
Näe, nu ska jag kolla lite mer på tv o sen sova! Fastän jag inte är ett Dugg trött ännu! Skulle nog kunna springa några varv runt Spånga innan jag blir trött.. Hehe.. :-P Näe, men jag måste till nå gym lr snart.. håller på o bli tokig!
Puss&Kram