lördag 19 december 2009

Jullov!

Plötsligt vare jullov. Vi hade avslutning igår ute på Lunnevad där vi hade lite uppvisningar för varann. Några från teater gjorde nå slags "radio julkalender", några från musik sjöng o spelade, vi gjorde ett jul-dansmedley med en fe, två änglar (jag var den ena) o en massa nissar o en tomte. Kul hade vi. ;-) Sen va de julbord för hela skolan. O jag som inte är så förtjust i julmat åt den vegetariska, de va gött. :-) Sen åkte vi in till stan igen och jag knallade hem, hann va hemma i typish en 30 min o sen vart det iväg till gymme för o köra bodypump o sen de nya passet "mage, rumpa, lår". Underbart vare! :-D Sen vart jag hem o satt o pratade med Alina i vardagsrummet till sent. De va mys! :-)

I Onsdags var jag uppe i Stockholm och träffade mina gamla underbara klasskamrater o lärare! Vi såg på julshowen och gick ut o åt på nå etipoisk restaurang. Kanske inte direkt nå favoritmat när det gäller mig o så vare så sjukt dyrt så de bidde ett glas vatten för mig. Hihi* Men så trevligt vi hade det! Underbart att va med dem igen! O lärarna! Å saknade dem direkt igen efter att vi lämnat skolan. Helt underbara! Det kändes verkligen som man hade kommit hem igen o träffat sin "riktiga" familj. Love you guys!

Ikväll är det kalajs för Julia (en av funkykidzarna, alltså instruktörerna, inte nån av barnen.. :-P). De ska bli jättekul! Känner mig så välkommen och betydelsefull i det gänget. Betyder jättemycket för mig! Tack tjejer!

Imorgon ska jag, Alina, Linda o Anja åka pulka! :-) Hihi* Och på måndag åker jag hem till mammi, pappi o bror min! Härligt är livet!

Puss&Kram