söndag 10 januari 2010

Back in Linköping!

Andra dagen snart slut.. Andra dagen här i Linköping sen före jullovet. Gött o va tillbaka faktiskt! Hade lite svårt att åka ifrån alla där uppe i Stockholm men det känns bra här nere. Mamma kom med mig och sov över en natt. De va mys! Vi kom hit igår (fredags) vid cirkus 14-tiden. Då vart det först och främst hem till lägenheten och packa upp allt. Det tog sin tid kan jag ju säga.. Sen åkte vi till mitt gym och körde bodypump och Direkt efter Bodytoning. Bodypump är ju då en massa tyngdlyftning typish. Massa styrka och jag, vet inte riktigt vars jag fick det ifrån men , efter ett jullov med endast ETT gymbesök(!) (hör o häpna!), skulle jag testa liite tyngre än jag brukar på varje övning. Haha! Mina ben darrade, alltså bokstavligt skakade! Det kan ju bli lite vibrationer då man tar i ordentligt men detta var verkligen skakande som kunde synas på mils avstånd.. typ.. :-P Men häftigt var det. Jag älskar ju att ta i så mycket att man får sådana reaktioner i kroppen, att det verkligen händer något. Det va nice.. Men jag tänkte där i slutet.. "No way att jag orkar köra bodytoningen på detta!". Men när bodypumpen väl var slut och vi varvat ner lite med stretch så var det ju bara att köra igång igen... :-P Sen kom ju dessutom Emma (vår Streetlärare) in och skulle köra det passet så man kan ju inte gärna mesa ut då liksom. :-P Men början gick riktigt bra faktiskt! Kankse inte lika bra för min kära mor.. (Bodytoning är alltså kombination av kondition och styrka. Väldigt mycket dansant stepp och olika styrkeövningar emellan.) Och låt oss säga att min "dansanthet" inte riktigt kommit från mammas sida. Hihi* Men hon kämpade på till slutet och vi båda var ju något mörbultade när vi äntligen kom hem, en varsin protein shake och ett långt ica maxi-besök senare. Sen var det ju en väldigt kall natt här i Linköping (-27 grader)... Och mitt element är inte på plus att vi tror att det läcker in en massa luft genom mitt fönster... Jag har inga problem med detta men mammsi sov inte så speciellt gött. Hon fick dock låna min värmekudde som hon tydligen hade varit uppe med och värmt på flera gånger under natten. Men nu är hon hemma och får sova i sin egna varma säng. :-)
Idag vart det en liten tur till stan för lite inhandling av lås till en ev. ny cykel eller hur det blir, så det finns. Vi hittade ett varsitt par billiga och varma skor och lite gasbinda på apoteket.. alltid bra att ha när man skär sig och pillar upp gamla sår o grejer konstant. Hmm... Vi köpte också varsin semla och åkte hem och åt dem som vår "extra nyttiga" lunch. :-P Gött vare... Sen skulle mamma hem till Stockholm, så jag fick skjuts ner till Medley för vår upptaktsträff och fick vinka av henne där. Alltid när hon åker ifrån mig här från Linköping så känns det som om man var 4 igen... Lite sorgligt och ledsamt att säga hejdå.. Men vi hörs ju Varje dag så det borde inte va nå problem.. Men jag älskar min mor helt enkelt. Vi står varandra nära.
På upptaktsträffen vart det först lite möte och snack om organisationen, ekonomi etc. Sen körde vi ett afropower dance pass och på det spinning.. Och nämnde jag det att vi gymmade som F****N igår..? Det kändes idag kan jag ju säga. Hihi* Men de va sköj ändå. Efter passen och dusch o don så vart vi några stycken kvar som beställde pizza o kebab och kina mat. Jag ville egentligen inte ha någet av dem men fick äta lite från Sannas och Pernillas kina mat (nå kyckling wok med cashewnötter.) (Tack Sanna o Pernilla!) Det var helt ok iaf, :-P Haha! Jag är så kräsen när det gäller hämtmat... Gillar inte det o inte det o inte det osv.. Det ska vara sushi, nå fräsch baguett eller sallad annars får det va! Hehe.. Men vi hade trevligt och satt och åt o snackade tills strax före nio... Då fick iaf jag skjuts hem av Sanna (Tack Sanna!). Och här hemma var det ju världens drag! Alina var här med Linda och några av hennes kompisar. Musiken hördes ända ner till bottenvåningen, iaf i trapphuset. Så då fick jag några timmar till med umgänge och här också lite "typ" ölspelet och singstar. Skrattade som en gnu hela kvällen! Hur underbart som helst! Men nu är jag ensam hemma och ska ta och pömsa nu alldeles strax. Imorgon tror jag att jag ska ta mig till skolan och försöka "skapa" lite.. Har ett helt solo som ska koreograferas! ;-)
Näe.. nu e det natti!
Puss&Kram