fredag 26 februari 2010

Jag vill ocksåååå!

Näe nu sitter jag här igen och har ont i magen för att jag egentligen vill vara någon annanstans och göra något helt annat. Jag önskar att jag vore i Linköping med Medley-gänget på after worken nu. Men vad är väl en kväll med Medley-människorna? Den kan ju vara dötrist och tråkig och alldeles... alldeles underbar! De har väl säkert jätte kul som vanligt. Men jag är ju faktiskt här i Stockholm, med min kära familj, de bästa människorna på denna jord. Är dock redan riktigt jäkla rastlös... men, men... Kommer nog ta igen det med råge när jag är tillbaka i mitt älskade gym. ;-P

Nu ska jag försöka få med åtminstone mamma och pappa på kortspel lr nåt.. Men det jag redan att iaf pappa inte kommer vilja.

Sluta deppa nu Sofia!

Nu börjar ju iaf "Let's Dance" men musikal-tema!!!! Alltid nåt!
Puss&Kram

Detox avklarad!

Yes! Detoxen är avklarad och lyckad! Idag har jag äntligen fått äta en riktig frukost med frukt, fil, nötter, keso! Mummms! Snart ska jag, Krille och pappa till Heron city för att bowla och se på bio. Vi ska se Avatar 3D, som så många sagt ska vara så bra. Hade önskat att få åka ner till Linköping över natten sen för att få parta med Medley-gänget. Men så snabbt och lätt tar man sig inte ner och upp tyvärr. Sen skulle jag dessutom fått gå på HSM och se Carro men näe, jag ska vara här hemma och fira brorsan jue! Och det är kul det men så typiskt att det ska vara samma dag. :-(

Hur som helst har jag haft det toppen här uppe under lovet. Har fått träffa vänner och gamla lärare och fått dansa för Madelaine på både Kulturama och Danshögskolan. Det är inte alla som får göra det, känner mig lyckligt lottad! Tack Madelaine!
Igår fick jag också träffa Linnéa, Hugo, Tessan och Fredrik! Jag följde med Tessan och hämtade Linnéa på dagis. För första gången sprang hon mot mig och hoppade upp i min famn! Det är inte ofta det händer med denna lilla donna. Sen lekte vi, tittade på tv och dansade resten av kvällen tills Krille kom och hämtade mig på vägen hem. Det vart en lång och hungrig kväll efter det men till sist vart det te´o sova och idag vakna upp till en ny härlig dag! Det var väldigt skönt att testa detta och komma fram till att jag mår bra så som det är nu. Jag skulle inte kunna tänka mig att börja mixtra och riskera att bli dålig igen, klart att tankarna alltid kommer finnas där men de har ingen kontroll över mig längre. Det är jag som bestämmer! Jag får leva mitt liv och gör det så som jag själv vill!

Jag skickar all min styrka och energi till, du vet vem du är! Du ska få må bra, du ska få leva ditt liv, du ska bli den superhärliga tjej jag vet att du är! Puss på dig!

Till alla andra! Lev livet! Du har bara ett!

Puss&Kram