fredag 16 oktober 2009

VI SKA TILL LONDON!

Hjopp! Idag bokades det, biljetterna till London i slutet av januari. Där ska vi bla på studiebesök på Laban, dansskolan. :-D Inte så pjåkigt va!?
Nu är det, faktiskt äntligen, helg. Det har vart en kul men ändå ganska slitsam vecka. Nästa vecka har vi en gästlärare hela veckan, det ska bli riktigt spännande! Maude nånting hette hon.

Veckan efter det är det faktiskt höstlov. Jag stannar första helgen pga att jag fortfarande har mina klasser men på måndag åker jag upp till Stockholm. Ska vara mycket med Mammsen, vi ska bla träna tillsammans på hennes gym. Sköj sköj! :-) Sen ska jag träffa Särlefalks någon dag och förhoppningsvis fler kompisar, släkt och självklart resten av familjen! Pappiiii!!! Brorsan! O Morfar! <3

Vi visade upp våra duetter igår. Eller egentligen skulle vi alla visat upp redan förra veckan men några par var inte fullständiga pga sjukdom, bla Ida som jag var med, men resten visade då. Till denna vecka skulle alla ha gjort någon förändring med tid och kraft. Och vi som inte visat upp fick ju också göra det. Vet inte riktigt hur det gick men det kändes bra. Vi spelade in med min kamera först efteråt och det gick åt skogen, men det är iaf bara den jag kan visa... So here it is:
Men nu ska jag snart till gymmet! Ciaoooo!!!!

Pözzzz