fredag 20 februari 2009

Sportlov!

Tiden går snabbt, trots att jag varit rätt trött och vissa lektioner kännts som flera flera timmar. Sen projektredovisningen har jag fasen inte gjort ett skit! Ja förutom att jag ju varit i skolan på lektionerna och dansat mina dansklasser och så... Men av alla våra uppgifter och uppsatser osv så har jag verkligen inte gjort ett jotta. Jo, jag läste iförsej psykologin häromdan. Annars har jag varit så slut i huvudet att jag inte kunnat koncentrera mig ett dugg. Men nu är det iaf sportlov. Både skolan och ackis är stängt så nu kan jag koncentrera mig på att få dessa hemska uppgifter gjorda! Men jag ska ju faktiskt ner till Göteborg på måndag och stanna där ända till på torsdag! Jag ska få träna på ett super fint gym och faktiskt få bo på hotell!!! Helt själv!! Älskar Göteborg!!
Och så ska jag ju träffa Martin lite, en kompis som jag träffade under den helgen då jag var där nere på danslärarkursen. Det ska bli nice! :-)

På fredag morgon ska jag till Danshögskolan på typ "studiebesök" och sen kanske repa med Amanda inför hennes modeshow som hon ska ha på lava som sitt projektarbete. Den lördagen blir det nog hem till Mammsen o Pappsen för att bla visa pappa hur man klipper och redigerar film med Adobe Premiere. Denna lördag däremot, imorgon, fyller min kära lillebror 18 år!!! Den lilla skiten ska bli myndig! :-) Så det blir te o åka till Spånga imorgon på "kalas". Men före det har jag min dansklass :-). Och mot kvällen bär det iväg till Dieselverkstan för att se Mirres o Johannas projekt, vilket är en talangjakt mellan Frysen, Rytmus och Kulturama. "Battle of the year" har de döpt det till. Det ska bli skoj! ;-) Bla ska Maja delta med att dansa Lindy Hop! :-D (Go Maja!) På söndag blir det en heldag på Ackis plus att jag ska packa för att kl 07.. nånting, nästa dag åka ner till Göteborg! :-) Det ska bli super skönt! Bort från Stockholm i några dagar. Bort från allt stress och jäkt för att bo några dagar i härliga, mysiga Göteborg. :-) Ser verkligen fram emot det! Men först! Krilles födelsedag! (och dansklass och battle of the year och ackis och packa :-P)