söndag 3 januari 2010

Mys o kul o skoj!

Härligt det är med vintern! Speciellt när det är en vit, Riktig vinter! Har haft en händelsefull helg, minst sagt. Nyårsafton blev en bökig kväll med sista minuten bestämmelser. Hade från en början fleera olika val på vars jag skulle äta nyårsmiddag och med vem samt vad jag skulle göra vid 12-slaget. Men rätt vad det var så hade jag nästan ett "val" kvar... Men då kanske mina vänner inte skulle vara där förrän Efter 12-slaget, så det kändes lite trist minst sagt. Men så ringde Liina som var med sina gamla gymnasiepolare som precis hade haft värsta middagen men nu skulle skiljas åt och Liina skulle själv ut till en fest med några från hennes nya klass. Hon frågade om jag ville följa med dit ut och det kändes ju som en väldigt bra plan då jag o Liina firat nyår sedan jag var bara några månader gammal. Bortsett från två-tre nyår då hon gick i gymnasiet. Men iaf, det var ute i Stuvsta så jag tog följe med brorsan o hans kompis som skulle in till stan sen åkte jag vidare till årsta berg och väntade där i ca en halvtimma (klockan 11 på kvällen), det var kallt men så kom Södertälje tåget o så åkte jag till Stuvsta. Väl där såg jag att bussen inte kommer förrän om ännu en halvtimme. Men jag vägrade sitta ännu en halvtimma ute i kylan och då riskera att sitta ensam i en buss vid 12-slaget. Så jag ringde efter taxi som kom efter 5-10 minuter. Jag sa adressen och chauffören frågade vart det ligger men det visste ju inte jag så då blev han irriteradoch började muttra om att han måste ta fram det på gps:en och shit. Jag skulle till ....vägen 92 men nr 92 fanns inte på hans karta så han åkte till änden av gatan, taxametern stod på nästan precis så mycket pengar jag hade med mig så jag bad honom bara släppa av mig där. Jag gick lite grann och såg att, ja det var verkligen Änden av gatan. Jag var på nr 1 och skulle till 92, så det var bara te o knata. Halv 12 var jag framme, mottagen av Liina och så vart det direkt in till dansgolvet. Väl där så hade vi hur kul som helst. Jag fick glänsa lite på dansgolvet med mina spagater och breaking-steg. Hur trevligt och kul folk som helst! Sen tog jag o Liina taxi hem till henne och där fick jag sova över. Nice nice vart det!

Kvällen, dagen efter vart det iväg till Särlefalks för att sova över och sen åka upp till Romme (Jag, Piia, Gustav och Edde).Det var nog senast i högstadiet jag åkte skidor så jag var faktiskt helskraj innan vi åkte men i slutet på dagen så vart det hur coollungt som helst, eller iaf nästan. Det var hur som helst väldigt skoj, både i backen som i bilen. Vid 7-tiden var jag hemma och då skulle Liina komma över för o basta och senare spela buzz med mamma o pappa. En riktigt kul och fartfylld dag med en härlig och mysig kväll.
Och så idag: Vaknade vid 10-11 tiden utav ett sms från Andi. Jag hade frågat dem några dagar tidigare vad de skulle ha för sig på Söndagen men han hade sett det först nu så han svarade att de skulle vara hemma tills lunch och sen ut och åka pulka och att jag gärna fick följa med och självklart ville jag det! Så jag hoppade upp träffade mamma och Liina i köket som satt och åt frukost. (Liina vaknar Alltid före mig och är van vid att få gå upp själv och äta frukost eller vad helst hon känner för, hon är í princip en familjemedlem här, guddotter till både mamma och pappa och min bästa kompis, så det blir väl någon slags släkings-/familjemedlemskap. :-P Men efter frukost och en kort chess-titt. Sen fick jag skjuts av henne till Sumpan och väl där var barnen och Andi. Jag satt ett tag i soffan och kollade på Tingeling med Julie i knät, sen vart det lunch för dem och så ut i "backen" för pulkaåkning m.m. Och nu e jag hemma hos mammi o pappi och bara tar det lungt. Imorgon är det fjest och på tisdag filmskoj hos mig med gamla klassen. Bara en vecka kvar tills skolan börjar igen så ska försöka träffa så mycket vänner o släktingar som möjligt innan det bär av till Linkan igen. ;-)