måndag 21 juni 2010

Ny vecka, nytt schema..

Då var Dans lägret över då. Så jäkla kul jag haft! Lärt känna nya vänner, fått dansa arslet av mig och fått testa på lite nya grejer. Nu sitter jag i mitt rum och har idag sovit till 10-11 cirkus. Koreograferat lite BT, köpt biljett till en volleyboll match där jag ska delta tillsammans med Josefin pch några vänner till henne. Strawberry dackuries heter vi.. Lr hur det nu stavas.. :-P Ska bli skoj. Tråkigt bara att det krockar lite med en annan stor händelse. Ska gå på båda helt klart men hade velat ägna en hel dag åt var o en av dessa. Nåja.. Det ska bli sköj hur som helst! :-D
Sen vart det ju gymmet då! (Chock!?) För Kreeses bt och sedan combat releasen! Mycket svettigt o kul! Sen vart det fort iväg för lite dans.. hann dock inte dansa så mycket.. :-( Får ge mig på ett nytt försök om någon dag igen.
Ska börja hålla bt-pass också nu snart på fitness. Ska lägga upp ett helt pass idag o imorgon och sen få lite hjälp o tips av Michelle. :-) Blir nog lite pump imorgon också och/eller bodyfit.. Får se vilken form jag är i imorgon! ;-P Så himla skoj är det!
Funderat över vad jag ska göra på midsommar.. Tänkte se vad som dyker upp och sen hänga på nånstans eller åka upp till familjen. Pratade med mammsen tidigare om'et och fick veta att det är ju Nu på fredag redan! Tjeenis! Vill så himla gärna spela brännboll o köra massa lekar, så nu har jag bjudit gamla klassen till Spånga för lite brännboll o pool.. Borde se vad mammsen tycker om det först.. :-S Hennes förslag var att bada pool, jag, hon o brorsan (då pappsen tar en sväng till Estland för bröllop) och äta jordgubbar.. Förlåt mammsen, vart en impulsgrej. Men vi hörs om'et! :-)
Nu ska jag ta o borsta tänderna, klippa lite film o se på tv och så småningom sova. ;-P
Puss&Kram