måndag 19 oktober 2009

Gästlärarvecka

Jupp, hela denna vecka, förutom nu idag på morgonen ska vi ha en gästlärare vid namn Maude... nånting..
Förmiddagarna kommer bestå av yoga/stretch och eftermiddagarna modernt och improvisation & komposition.
Men först ska jag, Lillis, Anna, Emelie o Henrik ha sång ute på Lunnevad idag. Vi ska sjunga upp våra sånger för varann så hela lektionen kommer va gemensam för första gången. Jag är inte ett dugg nervös till skillnad från de andra, det har jag Helene att tacka! Från första lektion har vi sjungit inför varann och man har verkligen härdats så att detta inte är några som helst problem nu, så tack Helene! ;-)
Laura och jag är äntligen vänner igen. Vi har nämligen inte pratat med varann på en vecka pga en dum liten diskussion vi hade förra söndagen. Men igår vart det som vanligt igen och det är jag mycket glad över, har saknat det.
I lördags kväll hade vi pyjamasparty här hos oss. Det var sköj! Fastän det slutade i tårar och spya. :-P
Ja, det låter mycket värre än vad det var. Alla kom med kuddar och chips o annat, iklädda pyjamas. Sen kollade vi på Rent och för er som sett den så förstår ni kanske varför vissa började grina utav den. I slutet kom Linda vid 9-tiden och förstod ingenting, men var social och trevlig ändå. :-P
Medan de flesta satt o åt sitt godis eller chips satt Emelie o Laura och pimpla cider. De började bli lite små groggy och så bestämde de sig för att shotta vin(!) En halv flaska vin försvann inom loppet av någon minut och plötsligt stod de båda och höll tal inför och om alla i rummet. Det var riktigt roligt och vi alla skrattade så vi nästan fick ont i magen. Någon halvtimma efter det satt dock båda på toaletten och hade, ja ganska kul verkade de ha ändå då de satt där vid varsin sida av badkaret och kräktes i kors. Och samtidigt tvättade de håret och försökte äta tankräm, lr nåt sådant. :-P Men kul hade de, såsom vi andra.
Linda hade med sig två filmer, "White Chicks" och "I taket lyser stjärnorna". Alltså en amerikans komedi och en svensk drama/tragedi film. Först tänkte vi ju att vi självklart skulle se komedin, eftersom vi bölat så mycket redan, men ändå vart det tragedin som gick i dvd-spelaren. Ida, Hanna och Elise gick ner till sig strax före vi började se den och Linda åkte hem till sin karl nånstans i början medan Anja, Anna, Lillis och jag satt kvar och såg denna film om en flicka i 12-års åldern med sin cancersjuka mamma. Där brast tårkanalen för alla! Jag o Lillis var nog värst. Jag tror inte jag bölat så mycket de senaste tio åren som jag gjort denna månad. Hihi*
Oj, nu vart klockan mycket! Nu måste jag packa ihop mig och hoppa på cykeln ner till tåget! Mot Sången! ;-D
Puss & Kram