måndag 8 mars 2010

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Det är frågan det. Sitter och kollar på olika utbildningar inom sjukgymnast, personlig tränare, naprapat m.m. Vad ska jag syssla med egentligen? Ska jag bli musikalartist eller danslärare eller något mera okomplicerat...? Jag har ju tänkt på sjukgymnast förut men sen släppt det, men nu så har vi en danslärare på skolan som jobbar som just sjukgymnast, och det verkar spännande. Då kanske jag även kan hjälpa folk som är i den situation jag så länge varit i, eller hjälpa just dansare eller något liknande. PT skulle också vara riktigt kul, frågan är om man kan jobba med båda dera. Och kanske soim danslärare på kvällar.. Haha! Emma-kopia! :-P Men det skulle va kul! Jo, det tror jag... :-P

Men först ska jag till USA som au-pair. Måste dock skriva klart alla de dära förb****de ansökningsblanketterna och breven och allt därtill. Mupp!
Aja, i torsdags åkte jag på kryssning med min bror och en massa kompisar till honom och även några som jag känner väl också. Det var skoj! Eller första dygnet var lite halvdassigt faktiskt men de plusade timmarna vi fick (vi skulle varit tillbaka fredag kväll ca 19 men var hemma lördag morgon), de var riktigt skoj! Vi fick gratis buffé, alla på båten och det blev mer part då man nu kände flera mkt bättre. Det vart skoj iaf! Och jag fick dansa "dansmatta" en massa! :-D

Nu är jag tillbaka i Linköping och veckan är redan påbörjad med sång, balett, lite inlärning av ny koreografi och skapande av solo, bodytoning och en härlig tv och datorkväll på rummet. ;-)

Imorgon har vi antingen metodik o pedagogik, jazz, modernt och produktion eller metodik o pedagogik, jazz, boxning, yoga och produktion... Hoppas faktiskt på alternativ 2.. Förvånande va? :-P Ja för annars blir det ingen boxning denna vecka plus att vi i så fall slutar tidigare på Onsdag! (Då jag ska hålla MTV Jazz igen , fast denna gång teama med Margot! :-) Kom!)

Puss&Kram