måndag 22 februari 2010

Spännande!

Sitter och kollar på OS! Just nu är det nån stafett skidåkning för damer. Fastän jag inte vet vad grenen heter så vet jag iaf att det är spännande! :-P
Är äntligen hemma i Stockholm nu! Först var mitt tåg inställt men så fick jag biljett till nästa, en timma senare (så jag vart in till centrum ett tag) och sen försenades tåg nr två ca 30 min. Väl i Stockholm gick ju inga tunnelbanor what so ever, så min underbara mor hämtade mig vid centralen. Vägen därifrån hem, som brukar ta max en 30-40 min tog idag 2 timmar!!! Det var fler som tog bilen istället för att hoppas på att tunnelbanorna skulle komma igång. När vi åkte förbi Thorildsplan stod där en stor skock med människor som hoppades få komma på ersättningsbussen som stod där, fullproppad. Flera hade redan gett upp hoppet och stod vid vägkanten och försökte få lift. Mamma ville hjälpa till men det gick tyvärr inte att stanna. Pappa sa detsamma när vi träffades hemma. Ja, mina föräldrar har hjärtan av guld! Faktiskt!

Imorgon ska jag och mamma till Kista gallerian och sen ska jag träffa Emma inne på Söder! Äntligen! Saknat henne som F****N!!!!!

Puss&Kram