onsdag 15 september 2010

Snabb-gym och Black Jack

Har idag haft en liknande dag som igår men med lite mindre stress och lite mer skoj! :-) Efter frukost (som för mig vart vid tio) vart jag iväg ner till stan med Michelle och Isaac. Michelle skulle till gymmet där hennes mor skulle köra fetto-maskinen på henne. Så, så länge fick ju jag vakta Isaac som var på väg att somna men icke. Nåja, det var mys att gå runt med honom i famnen. Sen gick de tillbaka hem och jag åkte till Jossan som jag skulle fika med. O fika vart det! Gött gött! Vi pratade och skrattade massa som vanligt, Jossan lärde mig ett nytt kortspel och sen kom vi på att vi kunde gå o gymma tillsammans då hon nyss blivit medlem på Medley! :-) Så dit drog vi och hade motionshallen för oss själva. Vi körde lite impro stepp, lite dans och till sist lite pumpande. De va sååå jäkla skoj! Jossan är såå jäkla skön alltså! Du e så go! :-D
Cirkus kvart i fyra såg jag på klockan och plötsligt vart det lite brottom in i duschen för att hinna till Harry's för utbildning kl 16.00. :-S Fem över var jag där men det var lungan. Vi har numera en Akademisk Cherry kvart, tror jag att vi kom fram till. De har tydligen en akademisk kvart på universitetet som innebär att folket kommer först en kvart efter avsatt tid, då hade även de på en tidigare ubildningsgrupp infört en sk "akademisk Cherry kvart" vilket innebar att alla alltid kom en kvart senare, troor det inkluderade chefen. Nåja, nog om det. Vi hade utbildningen till 19.00 idag och det var riktigt kul. Det örjar hända lite grejer nu. Måste dock öva mer räkning, det ska verkligen sitta i benmärgen vilka kort-kombinationer som blir vad. Men det ska vi fixa! ;-)
Efter utbildningen vart det fort hem igenom kylan, fasen vad kallt det blivit plötsligt. Nästan så det är dags att ta fram dunjackan, iaf mot kvällen. Hemma väntade Michelle med färdilagad middag, Vadå lyx??!! :-D (Tack Michelle!)
Det roligaste på kvällen måste ändå varit när det ringde två försäljare runt samma tid. Första svarade jag på skånska och låtsades vara allmänt borta. Den andra vart det nån blandning av skånska, blekingemål och dalmål tror jag.. :-P Där var jag en tant som skällde på sin son Pelle om och om igen.. Och det var även därför jag behövde sluta. Jag garvade så tårarna rann! :-P Sen vart det en tokig liten Isaac som kröp runt i soffan och försökte hålla sig pigg samtidigt som han egentligen var hur trött som helst. Ganska kul att se på. :-P Som en berusad liten bäbis som håller på att däcka vartannat steg han kryper. Hihi* Nu sover han äntligen och Michelle med. Bara jag kvar.. Men jag tror Isaacs pigghet smittade av sig. Börjar dock känna hur ögonlocken börjar bli liite, liite tyngre. Ska bara måla klart min nagel. Jo, målade alla härom dagen men en vart lite missfärgad så den gör vi om.. :-P (Intressant va?) Kanske är lite tröttare än jag tror. Får börja avsluta på datorn nu iaf. Imorhon blir det lite pump på dagen, kanske hem emellan eller bara jojna Michelle som också kommer vara inne i stan, utbildning och sen hem hit igen. Men på fredag blir det Sthlm för att fira pappsen min! :-D Då blir det masa släkt och vänner hos oss i Spånga! Mys! Dock kunde inte Liina komma (mutter, mutter) men, men.. Det blir nog så trevligt så iaf! :-)
Näe, natti natti säger Fia! På återseende!
Puss&Kram