måndag 12 juli 2010

Vad är det för dag?

Jopp, jag har kommit så långt att jag tappat bort vilken veckodag det är. :-P När jag satt i trädgårdsföreningen och tittade på vm finalen med Mallan, Bempa, Ann och Anders skulle jag försöka planera med Mallan när vi skulle ta en fika. Månda eller Tisdag säger hon.. Och jag funderar ett tag.. Vad fasen är det för veckodag idag? Jag kan seriöst inte komma fram till om det är onsdag, fredag eller kanske måndag? Då har man kommit in i sommarlovsandan banne mig! :-P Härligt faktiskt. Vi bestämde oss för att imorgon kl 9.00 gå på Pillans pump och efter det äts frukostv tillsammans. Hoppas även Julia och Mathilda kan o vill.. Tror Mallan hört av sig till dem.. vågar inte smsa nu.. klockan kvart över ett.. De sover säkert som stockar by now.
Idag vakna jag vid tolv av att Lindale smsa mig och frågade om jag och Louise ville till Tinnis. Absolut tänkte jag men först vakna till och vänta på att Louise vaknar till liv också. Klockan kvart i tre knackade jag på dörren till hennes rum, då hade hon börjat vakna till lite. :-P Det bidde inget Tinnis.. Louise skulle åka hem och äntligen hämta sitt sim-kort så vi kan få tag på varann och jag... ja ni vet nog redan vart jag skulle. :-P Gymmet!!! ;-) Var på Michelles BT och svettades arslet av mig. Niiice! Sen vart det hem en sväng för att göra iordning mig för att igen åka ner till stan. Ner till trädgårdsföreningen för att se på vm-finalen! Såå mysigt var det! Mallan ,Bempa o Anders var där och strax efter mig kom Ann. Louise var där första halvlek men vart trött och gick hem för o slappa lite. Jag brukar inte kunna sätta mig in i matcher på tv, men detta vart riktigt spännande.. Ja, mot slutet alltså.. ;-P
Näe, borde kanske börja röra mig mot sängen om jag ska orka upp o pumpa kl 9.00 imorgon! Natti natti! Puss&Kram (bilder kommer)