måndag 15 februari 2010

Måndag morgon

Klockan är snart halv sju och jag sitter framför datorn och äter frukost och pratar med mamma på msn och ser på tv och funderar på vad jag ska ha med mig idag. Först har vi sång nu på schemat, ute på Lunnevad. Sen tillbaka in till stan för balett och modernt. Och efter skolan har jag bokat in mig på Bodytoning + Bodycombat. Funderar dock nu på om jag inte ska gå på yogan istället. Hmm..
Jag måste ta upp hur så små saker kan göra en så glad! När jag kom hem från funkykidz igår så låg en liten lapp på mitt skrivbord där det stod: "Du är Fin!" och ett hjärta och "/Sara". Jag blev så glad och hela jag bara värmdes inuti. En annan liknande sak var när hon en morgon, från ingenstans, kommer in till mitt rum, ger mig en kram och sen går ut igen. Jag ropar och frågar: "Vad var den där för? Har det hänt något?" varpå hon svarar "Näe, jag bara ville ge dig en kram". Sådant smått gör iaf mig så glad!

Sist men inte minst: Melodifestivalen! Va faaan! Okej, han som va först... Eee.. Erik kanske han hette. Han va jäkligt bra och dansen va såå häftig! Men Hanna! Hon som va sist! Hon var ju utan tvekan BÄST! Varför gick inte hon vidare???!! Såå grym dans och hon sjunger sketa bra och hela numret va bara helt bäst! Kom igen Sverige! Okej, jag kanske inte kan säga så mycket eftersom jag själv aldrig lyfte på luren men ändå! Aja.. Hoppas hon själv förstod att hon var/är grym! Fastän hon inte gick vidare.

Juste! Haha! Mina drömmar alltså! Jag har så sjukt skumma drömmar! I natt drömde jag bla att någon snubbe försökte skada mig med en borrmaskin, och jag va nå slags övernaturlig dude som kunde "beema/portera" bort mig om jag ville. Men jag gjorde aldrig det.. Sen var den snubben som försökte skada mig plötsligt pappa. Senare var jag på ackis och tog mig fram på cykel genom danssalen då vi egentligen bara skulle sitta och kolla på, men jag försökte hälsa på alla jag kände o grejer.. Ja, drömde det och en massa annat skumt. Kul är det iaf. Som en helt egen lång, helt flippad film varje natt. Hihi*

Näe nu måste jag diska undan min skål och packa ihop mina saker och börja röra mig mot resecentrum! Bye bye!

Puss&Kram