torsdag 18 december 2008

Heeelt jävla underbart!!!


Egentligen borde jag plugga just nu och inte "slösa" tid på att skriva här, men jag måste få skriva av mig lite!

Hade julshower igår och i förrgår, så jäkla underbart! Det är verkligen det här jag lever för! Jag va hyper hela jäkla dan och helt överlycklig! Älskar den där kicken, nervositeten och adrenalinet! Alla bekymmer är bara "putsveck!" borta! :-) Och alla andra är så glada och snälla och roliga! Det är som att sväva på moln!

Jag hade ju dessutom ett danssolo denna gång... En koreografi som jag gjort själv. Det var nog den största anledningen till varför jag va så nervös och lite extra peppad...

Men den glädje som sprids i klassen är fan bäst! Älskar min klass! De är helt underbara! Så begåvade! Så snälla! Så jävla underbara helt enkelt! Jag har verkligen haft en sån jäkla tur som hamnat i denna klass! Älskar er!!!

Idag ska vi vara kl 9.00 i skolan för att repa Jesus Christ Superstar.. Sen är det mys med alla musikal o dans klassen kl 14-16 och sen ett produktionsmöte för Jesus... Sen, imorgon, är det avslutning! (Vill egentligen inte skiljas men denna gång behöver jag däremot lov för att få kontroll på lite plugg och mitt projekt osv...) Det ska bli lite skönt ändå.. För ja jävlar, snart är det dags för min egna musikal!! Herre min je!