onsdag 16 juni 2010

Dansglädje - Lycka

Jag skrev egentligen ett inlägg igårkväll... Men precis innan jag skulle avsluta så började internet att strula och jag fick inte igång'et igen. Som tur är hann jag rädda texten och tänkte bara helt enkelt klistra in den igen och fortsätta på den:

Dagen idag började med att någon plingade på dörren. Det var en snubbe som jobbar för Stångåstaden som skulle kolla på taklampan i Lauras gamla rum. Den funkade inte (trodde vi!). Jag hade bytt lampa o testat men inte ville den funka. Felet var ju då att både den nya lampan och den gamla va sönder.. Haha! Snyggt jobbat! :-P Kändes liiite pinsamt, men mest lite kul att Laura kört på smålamporna hela tiden då vi trott att taklampan va helt sönder. Nåja, ca 10 senare skulle jag vaknat så det va bara te o börja göra sig iordning och äta frukost för att sen cykla ner till medley och vara barnvakt till två "nya" barn. Sannas dotter Felicia och son Filip. Hur underbara som helst! Var lite blygt och trögt i början men det släppte och i slutet (ja en timma senare cirkus) var det absolut inga problem, vi sprang runt o jagade varandra, kiklades och skrattade i massor. :-D Hoppas jag får passa dem snart igen.
Efter detta gick jag på coren på studio, träningsvärk here I come! (I hope..) :-P Jopp, jag älskar träningsvärk om ni inte förstått det. :-P
Coop vart nästa stopp, köpte bla grillad kyckling o grönsaker vilket fick bli min lunch/middag. Riktig mat för första gången under de senaste veckorna. Hihi* Borde verkligen typ ta matlagings klasser eller något.. :-P Sen måste jag även skaffa lite tålamod tror jag. Kan ju laga en hel del grejer men orkar bara inte, det tar sån tid. Hur som helst så var det sedan dags för Dance Camp! Ännu roligare idag! Först broadway jazz, Dance of the day vilket var Micheal Jackson med Isse som jag hade på gymnasiet ett år i street. Och sist Emmas Streetjazz. Hur jäkla underbart kul som helst! I love this city and this people! Ska sååå läsa till sjukgymnast här. Men först ska jag till USA.. Vilken lycko kick man kan få av att dansa. Under Emmas lektion var man helt slut efter att ha dansat hennes koreografi ett par gånger men lika mycket energi och lite till gick att få ut tack vare glädjen och stämningen i salen. Detta kommer vara en av de bästa somrarna på läääänge! Tack Benjamin, Bella, Daniel, Isse, Monique och Emma för idag!

Där var det jag skrev igår! Idag har jag hunnit body pumpa för Pilski, vilket var jättekul men jobbigt som f*n! Tänkte försöka ta mig till Lindale och försöka hämta min kamera som legat där i en o en halv vecka nu... :-S Saknar den! Och så skulle det va kul att få träffa Linda lite också, om hon orkar/vill. Får ta o smsa henne nu.. Sen blir det väl kanske lite sola och Sen: dansa, Dansa, DANSA!!!!! :-D Älskar mitt liv just nu! ;-)
Puss&Kram på er alla!