lördag 3 april 2010

100e inlägget!

Jupp, är uppe i 100 inlägg! Coolt! Eller? :-P
Sitter i vardagsrummet hos mor och far i Spånga och ser på tv med mitt stora påskägg på bordet och datorn bredvid mig. Mamma och pappa sitter i sina fotöljer på varsin sida och kommer väl ligga o små-snarka om en timma eller två. ;-P
Idag har det varit en rätt slapp dag. Vaknade vid 8-9 och har sen dess, varit i affären med mamma, tvättat mammas bil, grillat, promenerat/joggat till Mare (gammelmoster) och Ain (hennes man). Där var morfar och hans syster o man och även Ain's syster o man. Fredrik, Tessan, Linnéa och Hugo hade också varit där men hade hunnit gå innan vi kom. :-( Men Linnéa o Fredrik fick jag ju iaf träffa igår. Då vi firade Mammsen min! Då var de och även Julie, Malkolm och Andi här. Liina o Udo och morfar, Mare och Heigo också. Vi hade jättekul och det var helt underbart att få träffa alla igen. Barnen klängde på mig direkt från att de kom tills de gick, och de hade jag ju absolut inget emot. Så härligt att få va med dem. Jag och Liina tog bla med dem ut till parken, så kul vi hade! :-) Saknar dem redan!
På Tisdag eller Onsdag åker jag tillbaka ner till Linköping. Före det ska jag hinna träffa Lena och hennes lilla Nellie tillsammans med Liina, träffa min "andra familj" (Särlefalks) :-P , förhoppningsvis få träffa Carro och skriva klart alla ansökningar till skolor och au-pair jobb. På Onsdag håller jag Mtv jazzen själv då Margot och en massa andra från gymmet är i Nerja på träningssemester lr vad de kallas. Lyxigt värre! Näe, nu ska jag kolla vidare på filmen, Flickan som lekte med elden. Spännande är det.
Det var allt för detta 100ande inlägget!
Puss&Kram
PS Bilder kommer! DS