måndag 10 augusti 2009

Sommaren snart slut...

(För jag har tagit studenten!!!!)
Det var ett tag sen ja... Som jag skrev här.

Mycke har hänt och det är väl främst därför jag inte hunnit uppdatera bloggen. :-P

Sitter just nu i Spånga och kollar på Ugly Betty avsnitt, adressändrar, chattar med mammsen som är på jobbet, checkar mailen och lite sådant. Ute är det ju molnigt så då får man faktiskt sitta inne, enligt mig. :-P

På Onsdag ska jag dansa på Stora scenen i Kungsan med Amandas Fossie-dans/mode-show. Sen måste jag börja packa. Ska ner till Linköping om bara nån vecka! Herre min je vad allt plötsligt bara går så snabbt!

Har spenderat mycket tid åt att umgås med familj, släkt och vänner de senaste veckorna. Det har varit skönt. Har vart i Estland på sång- och dansfestival, dansat, vart till Varberg, repat osv. Har haft ett riktigt sommarlov! Första gången på jag vet inte hur många år! Skönt har det varit iaf! ;-)

Har ju varit med på tv också! Direktsändning!! Läsktigt.. Men spännande. Det var hur som helst om ett viktigt ämne. Se själva: http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1124504&selId=1.923808&currPage=0

Har bestämt mig för att uppdatera denna blogg oftare. Speciellt nu när jag ska iväg till Linköping ett år! Detta får bli stället där jag uppdaterar er om mitt liv! :-P Hihi* (Om nu ens någon är intresserad.... :-S)

Puss & Kram