måndag 22 december 2008

Snart är det jul, här i vårt hus!

Hjo.. snart är den väntade dagen här! Julafton!

Vad är det för speciellt med denna dag egentligen? :-S

Hmm... Visst klapparna har ju sin del i det hela, det kan man ju bara inte förneka.. Men det e fasen roligast att ge bort klappar än att själv få. Jag minns när mamma och pappa fick öppna den där stora flyttlådan för två år sen, den var fylld med riven tidningspapper och i botten låg några tegelstenar just för att det skulle va lite tungt... De fick gräva o gräva! Ganska snart hittade de det första kuvertet. Minns inte exakt vad det stod, men nåt i stil med "fortsätt gräv!".. :-)

Det fanns några sådana kuvert där det stod nåt i den stilen. Sen, till sist fanns där biljetterna till R.E.A-showen och ännu längre ner ett kuvert vari det stod att de skulle få bo på ett fint hotell i stan den kvällen då showen skulle vara.. Tror faktiskt att pappa fick lite tårar i ögonen.. Hihi*

Gud vad jag hade smusslat med den där presenten.. När jag var hos morfar och rev tidningar hade jag sagt att jag va hos Sandra eller så hade jag tagit ledigt från dagvården utan att mamma visste om det.. eller hon trodde jag va hos Liina eller nåt sånt.. minns inte riktigt..

En gång kom hon till och med hem till morfar när jag var där.. Men då gömde jag mig ju bara så klart! ;-)

Det var iaf helt jäkla underbart att få se dem när de äntligen öppnade det där paketet och fick den där presenten! Det är en av de bästa grejerna med julen.. Men allra allra bäst bäst är ju grejen överhuvudtaget.. Att få träffa hela släkten och mysa med dem en hel eftermiddag och kväll... Det är något man verkligen njuter av! Speciellt då man har världens roligaste och mysigaste släkt! :-)

Det ska bli riktigt mys!

Saknar alla så mycket! Har ju så fullt upp hela tiden med skolan och dansen och det ena efter det andra.. Till och med morfar träffar jag nästan bara ett par gånger i månaden! Saknar honom såå! Ska försöka ta mig dit nån gång under lovet och spela lite piano tänkte jag också! :-) Bara jag får lite tid över.. Nu är ju det krångligare då jag bor borta i Alvik och inte längre bara ca 500 meter från honom.. Men jag vill så gärna träffa honom! Älskar dig morfar!

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort och sen är det dags o sova lite! :-)


Bye bye så länge!