torsdag 17 juni 2010

Mano?

Vad är det med mig? Ena dagen hur lycklig som helst och andra helt nere och vill bara sjunka genom jorden! Det är väl fasen inte normalt? Eller? Inte såhär STOR och snabb svängning ändå.. Eller? Nåja, denna dippen går väl över även den någon gång snart.
Idag vart det Michelles BT vid 12, sedan hem o äta frukost och duscha.. Sen vart det bort till Josefin o få massage! :-) Mycket nice. Behövdes kan jag ju säga... Jäklar vad jag va öm överallt! Sen fick jag massera henne lite, fick 50:- avdrag för det. :-P Och hon berömde mig för min massage. Får öppna eget kanske..? :-P
Sen var det dags för ännu en kväll med dans! Först gjorde vi en jättekul lockingkoreografi på stolar, sen en fin o härlig lyrsik jazz (ÄNTLIGEN! Min absoluta favorit stil!) och sist gick vi igenom nästan alla koreografier vi gjort hittills.. Var heelt slut i huvudet. Första koreografierna gick bra men sen gav hjärnan upp. Det gick bara inte.. Kanske tur att det inte blev nå utekväll ikväll. Får bli en annan dag. I Emmas street koreografi slog jag till fingrarna i någons sko och har nu ett lillfinger som svullnat upp till ungefär dubbla sin storlek. Får se om någon dag eller två om det gått över. Nu måste jag nog få sova lite. Kan behövas.. Natti natti!
Puss&Kram