torsdag 26 november 2009

FULLT ÖS! MEDVETSLÖS!

Ja det kan man ju säga... Igår kväll klippte jag klart all musik både till Billy och till vår föreställning på nys munken. Hela gänget plus några till var här. Vi såg också Johannas, Annas o Lillis föreställning "en sann historia". Jag hade redan fått se den en gång och hade bölat. Nu såg vi den allihopa igen och jag bölade som F****N igen! Jag! Jag , Sofia som Aldrig brukar böla.. Men, men.. det är väl skönt o få ur sig lite iaf. ;-P

I morse va det uppstigning 6.00 för att cykla till Jillingeskolan (lr vad den nu hette) 7.00. Där skulle vi göra iordning gymnastiksalen, rada upp bänkar, hänga upp grejer, hämta o lämna grejer osv osv.. Vi hann med ett genomdrag och kl 9.00 var det showtime! ;-)


Några fel från min sida och en heel kajko presentation där jag bara sa fel hela tiden men annars va det bra! :-) Yeeey! Go Billy!!

Efter företsällningen skulle vi hålla i tre workshops. Skoj men trött vart man efteråt. Men inte vart det tid att vila efter det inte! Nej, då åkte vi hem. De flesta andra la sig i någon soffa lr nåt o sov eller kollade på tv. Jag hade dock fullt upp med att koreografera klart mitt jazzsolo till kvällen. Tiden gick och snart var det en timma kvar innan vi skulle vara på nästa ställe för att köra nästa show (en heelt annan än den vi gjorde på morgonen). Kom på att jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig och började få lite panik då jag fortfarande inte var heelt klar med koreografin heller. Lite, så där, stressigt, men inte negativt stressigt... Det var liksom mer spännande och kul. Hihi*

Kl tio i fyra skulle vi börja cykla iväg men det vart ungefär prick vi kom iväg då Sara hade "slarvat bort" sin nyckel. Men till sist vart vi på väg och snart var vi på plats. Väl där vart det smink, fixa ljud, genomdrag, genomdrag, fixa placering, fixa ljud (självklart hade jag hand om ljudet också!) :-P och kl 7.00 företällning! Sen vart det bara te o plocka ihop sitt pick o pack o cykla hem. Jag tror det vart först där jag andades för första gången på hela dagen... Lr lite iaf.. Är fortfarande lite uppe i varv men det bör nog lägga sig snart.

Imorgon är det soooov morgon!!! Wiiiiii! :-D Sen lite sång, lite yoga och vem vet vad som händer sen? ;-P

Puss & Kram