onsdag 29 september 2010

Förbannad!

Vet inte vad som hände men plötsligt blev jag bara riktigt jäkla förbannad! Alla känslor flödar över och jag kan inte bara hålla det inom mig hela tiden. Jag är så besviken och ledsen på folk som spelar ett så fult spel! Utnyttjar folk, allt för deras eget bästa! Vad är det som händer? Är det såhär att vara vuxen? Jag trodde "att bli vuxen" innebar en bättre förståelse för varandra och ett slut på allt tonårs-skitsnack-bakom-ryggen och bitterhet för andras framsteg.
Tack gode gud för att jag fått växa upp i en familj som ställer upp för varandra till 100%. Tack för de vänner jag har som verkligen vet vad vänskap betyder och har hjärtan av guld! Det finns nog säkert en mening med att jag fått träffa på dessa falska personer också, både människor jag haft ganska nära och de jag bara fått "stöta på". Det som gör mig extra förbannad är när man fått en att lägga skulden på en människa som egentligen inte förtjänar det. När någon "spelar" genom andra personer och får dem att bli bovarna. Det är bara fel, fel, FEL!
Det är nog först när man träffar på dessa människor som man inser vilka som är ens äkta vänner och hur tacksam man ska vara för att man har dem! Kärlek till er och faktiskt ännu mer kärlek till er falsk-spelare där ute! För jag tror ni behöver det!

Puss&Kram