onsdag 24 februari 2010

Underbar dag!

Nu är snart hela första detox-dagen avklarad. Sista pulver-mojset nu sen är det bara en dag kvar!
Annars har dagen varit helt underbar! Har varit på Kulturama och fått privat-balettlektion med världens bästa balett-lärare(!) Madelaine! ;-) Och så fick jag se musikal ettorna ha jazz med Madde (världens bästa jazz-lärare!). Och så fick jag berätta lite om Lunnevads danslinje för danstreorna. Meningen var att jag skulle vara med på treornas balettlektion men de hade varit på nå studiebesök lr nåt och skulle komma sent till lektionen så istället fick jag lite privatlektion. Vi gick igenom de övningar som ska vara imorgon på DH. Ja, för jag ska få gå på Madelaines lektion där också imorgon bitti! :-D

Hur som helst så var det helt underbart att få träffa Maddarna igen! De är verkligen de bästa lärarna som finns! Felix sa de också, de är verkligen bäst! Så i all snack med danstreorna så passade jag på att säga det, att de ska ta till vara på den här tiden de har kvar på Kulturama med alla dessa fantastiska lärare! Och det är inte bara Maddarna utan även Helene (fast hon är iförsej mamma-ledig.. Men, men..), Thomas, Petra, Örjan, Tiina, Perra, Malin(!) m.fl. Har verkligen saknat allt men det är också jäkligt skönt att få slippa all historia och svenska och naturkunskap osv. Men Kulturama är en skola i sig. Men hur sköna människor som helst och bästa lärarna! Speciellt musikal-lärarna! ;-)
Iaf, efter Kulturama så vart det hem till Spånga en snabbis och sen åkte jag, brorsan och mamma för o simma! Det va kul och ganska skönt. Men fasen va jag är hungrig!

Jag och mamma kör nå slags detox där vi bara dricker nå pulver-mojs, ganska goda men inte riktigt helt mättande. Men det är bara två dygn så det ska nog gå bra. Imorgon är det som sagt först till DH för balettlektion och sen hem. Sen ska jag faktiskt hämta Linnéa på dagis tillsammans med Tessan och lill Hugo. Sen ska jag bara få njuta av att vara med mina små sysslingar och Tessan och förhoppningsvis få träffa Fredrik också!
Nu ska jag sova! Upp tidigt imorgon! (Tidigt för att vara lov) ;-P
Puss&Kram