fredag 16 juli 2010

Endast en vecka kvar.. :-S

Nu är klockan slagen! Det är fredag den 16de juli. Om exakt en vecka plus några timmar också.. så flyttar jag ut ur lägenheten i Berga i Linköping och åker upp till mammsen, pappsen, brorsan o katten uppe i Stockholm. Näe, nu fick jag lite ångest.. Inte för att jag ska till familjen utan för att nu börjar verkligheten visa sig. Jag måste börja ta tag i mitt liv. Ta körkort! Skaffa jobb! Skaffa egen bostad osv osv. Men först körkortet, så att jag kan åka till USA. Så kan jag ta resten när jag kommer tillbaka. Det som gör mig lugn just nu är vetskapen av att jag ska tillbaka hit en vecka för att dansa. För här finns mitt studentliv, här kan jag känna mig lite lugn. När jag kommer upp till Sthlm kommer det bli så tydligt att jag inte går någon utbildning längre, inte tillhör en klass och att jag faktiskt egentlign är ganska vuxen. :-P

Skulle vilja skaffa mig jobb men i och med att jag när som helst kan bli skickad till USA blir det svårt. :-/ Jag kan inte garantera någon arbetsgivare att jag kan jobba under en viss period. :-( Jäkla tur att jag är bra på att spara. Har ju haft en hel del jobb och har varit väldigt duktig med att spara pengarna så gott det gått.
Jag kommer sakna människorna här så sjuuuukt mycket! Har verkligen fått en ny familj! Eller en stor fet jäkla släkt rättare sagt. :-P Jag har planerat att komma tillbaka, men man vet ju Aldrig hur det kommer bli med det. Har blivit kär i denna fina lagom-stora stad med sina helt underbara invånare, iaf en hel del av dem. :-P Men det finns ju så klart fler platser att upptäcka! Jag kommer alltid att komma ihåg dessa människor och denna fina stad. Ni vet vilka ni är och er vill jag tacka för att ni förgyllt mitt år här och gjort stora avtryck i mitt hjärta!
Puss&Kram