lördag 13 december 2008

Dans, Plugg och Kattungar

Denna helg skulle gå i läxornas tecken hade jag tänkt och jag har ju visserligen faktiskt gjort litr hittills.. Men inte lika mycket som jag hoppats på.. Skjuter upp det lite hela tiden... Men får under tiden små delar gjorda, lite i taget iaf.. bättre än inget kanske... :-S
Idag vakna jag vid 10. Så härligt att få sova lite längre... Var väl inte helt utvilad men det va ju inte klockan fem på morgonen iaf! :-)

Sen vart det frukost och samtidigt lite plugg och efter det iväg o dansa!!! :-D Sista klasserna före lovet.. :-( Men man får la hålla igång själv! ;-)

Har ju ett antal koreografier som bör göras! Men ska hålla igång med lite annat än dans tänkte jag, fick det tipset också från några danslärare.. Låta "dansmusklerna" vila och istället tex simma, gymma, cykla... you name it! :-)

Iaf, jag dansade jazz för Mairo och sen hade jag faktiskt egentligen tänkt va hemma men så ångra jag mig precis före dansen, ville nog trots allt besöka mammsen och pappsen.. Och det ville ju de me så då bidde det iväg dit efter dansen.

Nu sitter jag här och myser framför dator och tv med mammsen. Vi var nyss över hos grannarna och kollade på deras söta små kattungar. :-) Före det hade jag hunnit sola lite i solariet också.. De va nice!

Nu måste jag verkligen plugga!!! Suck..

Imorn är det balett och plugg som gäller! Och koreografera!

Bye bye så länge!

Tid....


Ja, jag känner ju verkligen hur uppdaterad denna blogg jämt kommer vara... Not!

Men men..what the f***.. Bättre sent än aldrig! Eller hur...?

Har haft, minst sagt, fullt upp! Våra lärare verkar ju ha en så jäkla bra komunikation alltså.. Sista tre-två veckorna före jullovet och plötsligt dyker den ena stora skrivningen upp efter den andra! Inte nog med det så har man ju ex antal koreografier och låtar till julshowen (fast det är ju bara kul! :-) ) Skulle nog snarare gått under om vi INTE hade haft något sådant.. En hel vecka med ljussättning, repetitioner och shower! Heeelt underbart!!! :-D

Sen att jag dessutom tagit på mig ett antal uppgifter och uppdrag utanför skolan, ja där får jag väl bara ta o skylla mig själv... Vissa saker har jag försökt "bli av med" men det är lättare sagt än gjort..

Störst och mest jobb måste dock vara mitt projekt... Min egna musikal som ska sättas upp i början av februari. Tiden har bara flugit förbi och allt som ska hinnas med har dock inte minskat lika snabbt... Men tror ändå på att det ska går bra. Tillsammans med världens bästa ensemble ska detta nog allt gå vägen.

Skriver mer nån annan gång.. Har inte tid längre.. :-P