söndag 30 maj 2010

Bjärnum!..?

Har haft en helt fantastisk helg! Det tog emot i fredags att åka iväg under den sista helgen då klassen är här. Men jag visste samtidigt att denna skolan gillar ju jag, iaf utifrån det jag fått höra. Mor min fixade en biljett ner till bjärnum för ca 500:- (!!) Så då var det bara till att åka, ingen återvändo. Och vad jag är tacksam för det! Det var hur härligt som helst! Skolan verkade så himla bra och auditionen gick efter flera om och men ganska bra. Vi fick bla se en kortare version av de nuvarande elevernas våruppsättning. Jäääklar va grymma de va! Fick rysningar i hela kroppen flera gånger om! :-)
Och Linda som jag hört sjunga knappt en rad förut för några år sen hade en egen hel egen låt och fan va grym hon blivit!!! Helt sjukt bra!
Så nu är jag taggad som f***n och hoppas på att få komma in och utvecklas lika mycket, om inte mer och se vart det tar mig. :-)
Egentligen skulle jag kommit tillbaka till Linköping först i morse då inga tåg gick efter 19, förutom ett som åkte ca 20 och var i Linköping halv fyra. Men jag var lite fräck och gick runt o fråga föräldrar som väntade på sina döttrar o söner om någon skulle förbi Linköping. Och till sist fick jag napp! Filippa och hennes förädrar fick jag åka hem med, så himla snälla och härliga de va! Filippa hade jag själv inte pratat med under hela dagen, fastän vi va i samma grupp, men det fick vi ta igen under bilresan. :-)

Så jag fick komma hem till mina underbara tjejor i Linköping. De hade tagit sig ut till krogen och ca halvtimma efter jag anlänt hemma var jag på väg till dem. Vi hade jätte skoj! Träffade Malin senare och Lindale, och min nya kompis(!) Louise! :-P Det var en bra kväll/natt som höll på till ca 3-4. Men jag är pigg som en gnu och ska nu snart iväg på workshop och dansa lyrisk jazz! :) Jippi!!! Min favorit!
Näe, nu drar jag!
Puss&Kram