måndag 19 april 2010

Lyckad helg!

Det kan man minst sagt säga! Fredagskvällen bestod av bodypump, barnvakt för Isaac-sötisen och sen tv-mys. Lördagen började sen med core on ball för att sedan åka till medley och köra ett halvt bodyattack pass, dansträning och sen lite skrot-lyftning. Kvällen spenderades hos Madde som fyllde år. Riktigt skoj hade vi! Skrattade hela kvällen och hade en sådan där lycklig-känsla i magen. Gillar verkligen att vara med medley-gänget, de är så himla bra! Dock saknades Pilski, men näst, nästa helg! Då jäklar är det partaj igen och då är Pilski med! ;-D
Kvällen/Natten slutade ganska tidigt då hela funkykidz-gänget ju skulle upp och jobba tidigt nästa morgon och so we did!

Mallan o Julia var lite lagom bakis men jag var på topp och kom skuttande till jobbet! Kul hade vi ändå, bla Mallans byggare bob hatt gav oss ett gott skratt! (oj va det rimma :-P). Hade iaf tre pass och cyklade snabbt iväg till coop för att handla, hem och lämna grejerna och snabbt tillbaka in till stan för dansföreställning på Saga med Malin. Mycket bra föreställning tycker jag! Sen vart det dirkt till Mallan för att åka iväg på fotbolls match där hennes och Julias sambos/fästman spelar. Spännande men dock vann ju fel lag dåra. Men det var kul, fastän det vart ganska kallt, men det gjorde inget! Fick sedan skjuts hem och tillbringade kvällen hemma med roomisar och grannar från 16 och min kära dator och tv. Nu är det dags för sång snart, äntligen! Sedan balett, modernt och lite bodytoning eller body combat, har inte bestämt mig än.

Ja detta var då en kort sammanfattning av min helg, snurrigt skrivet kanske men det skiter jag i! Shoooo!
Puss & Kram